146501 Elektromos Kozmetikai Fotel Sillon Basic 3 motor Forgó Szürke kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116483-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

146501 Elektromos Kozmetikai Fotel Sillon Basic 3 motor Forgó Szürke kezelőágy:

A Sillon márka a felhasználók folyamatosan növekvő elvárásaira válaszul jött létre. A kínálatukban található felszerelések, mint például a funkcionális kozmetikai fotelek, jó minőséggel és egyben megfizethető árral tűnnek ki.

Többfunkciós és stílusos felszerelés

A Sillon Basic elektromos kozmetikai forgószéket a könnyű kezelhetőség, a funkcionalitás és a sokoldalúság jellemzi. A berendezés 3 működtetővel van felszerelve, amelyeket egy könnyen használható vezetékes távirányító vezérel . A széket ergonomikusan kialakított ülés , jelentős mobilitás és egyéni igényekhez való alkalmazkodóképesség jellemzi , aminek köszönhetően számos speciális irodában tökéletes lesz.

Könnyű beállítás távirányítóval

Egy könnyen kezelhető távirányító segítségével a szék 3 síkban simán állítható - állítható magasságú, háttámlával és bölcsővel rendelkezik. Az ülés magassága 60 cm és 90 cm között állítható , és teljesen kinyújtva a fotel körülbelül 2 métert ér el . Ezek a méretek lehetővé teszik a berendezés könnyű használatát különböző magasságú emberek számára, és lehetővé teszik, hogy mind a kliens, mind az eljárást végző személy igényeihez igazítsák . Az ülés jobb oldalán található fogantyú segítségével kényelmesen felakasztható a távirányító , hogy az ne zavarja a kezeléseket.

Mobilitás a teljes munkakényelemért

Az alapba szerelt mechanizmus lehetővé teszi a szék zökkenőmentes elforgatását 45 fokos szögben mindkét oldalra. A kiválasztott pozíció könnyen zárható, amely kisebb helyeken is biztosítja a stabilitást és a szolgáltatások végzésének kényelmét . Az alap hátulján elhelyezett visszahúzható kerekek növelik a berendezés mobilitását . A kar mozgatása után a szék elforgatható , ami lehetővé teszi a kényelmes beállítást az elvégzett eljárástól és a rendelkezésre álló helytől függően.

Lábtámasz beállítás

A lábtámasz szöge egy kézi karral állítható be . A kiválasztott pozíció beállítása után könnyen lezárható. Lehetőség van a lábtámasz meghosszabbítására is , ami különösen hasznos lesz a magasabb embereken végzett eljárások során, jobb tartást biztosítva számukra .

Adatok:

Típus: elektromos

Működtetők száma: 3

Alapszín: fehér

árnyalatai Kárpit színe: szürke árnyalatai Kárpit

anyaga: műbőr

Üléskitöltés: hab Kezelés

: távirányító, kézi

Garancia: 12 hónap

Teljesítmény: 200 W

Feszültség: 220-230 V

146501 Elektromos Kozmetikai Fotel Sillon Basic 3 motor Forgó Szürke kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 146501 Elektromos Kozmetikai Fotel Sillon Basic 3 motor Forgó Szürke termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!