Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit 0
  • Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit 1
  • Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit 2
  • Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116860-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit:

Főbb jellemzők:

- fenék alatt is masszírozó 'L ' pálya 

- helytakarékos, teljesen a falra tolható

- 2D+ masszázsmechanika

- kar és vállmasszázs

- elforgatott karmasszírozó egység

- Gua Sha talpmasszázs, hőterápia

- 3 egyedi beállítás memória

Kinek ajánlott:

Otthoni kényeztetésre, alkalmi hát-, derékfájásra, fejfájásra, stressz esetére, izomlazításra, szív és vérkeringési panaszokra, nagy pocakos testalkatra, korral járó hátfájások megelőzésre.

Alkat: 155-195cm, <120kg

INNOVÁCIÓK A STYLE-BAN

"LS"-pályás masszázsmechanika - A Kyokei legújabb "LS" pálya kialakítása az emberi anatómiára épül, a masszázsfejek így pontosan követhetik az emberi gerinc S alakját. Az extrém hosszú, 135 cm-es masszázsút a befeszült izmok lazításán túl a segítik a gerinc nyújtását a nyaktól egész a combokig.

ZERO SPACE - Egyedülálló kialakításának köszönhetően a Style fekvő helyzetbe való váltáskor előre csúszik 22cm-t, így csak csak 5cm extra helyet igényel a falnál.

6 AUTOMATIKUS MASSZÁZS PROGRAM A CSALÁD PRIVÁT MASSZÁZSTERAPEUTÁJÁTÓL

Relax - 15 perces masszázsprogram, fáradtság esetén javasolt. Kellemes jóleső érzés, amikor a test minden fáradt pontját felfrissíti.

Neck - Az irodai munkában elfáradt váll és nyakizmokat mélymasszázzsal lazítja fel. Több energiája lesz a további munkához.

Full - A mindennapok felfrissülése. Az egész testre kiterjedő luxus élményt nyújtanak a válogatott masszázs fajták.

Comfort - Finom kényeztetés, azoknak, akik nem szeretik az erőteljes masszázst. Nyugdíjasoknak, fiataloknak ajánlott.

Stretch - Elfáradt, berövidült izmokat finom kimozgatással nyújthatja ezzel a programmal.

Back - A derékfájásra kifejlesztett fájdalom csillapító masszázs. Az ülésben, munkában megterhelt derék izmokra fókuszáló, mélymasszázs program.

2D GÖRGŐS SHIATSU MASSZÁZS RENDSZER

Négy görgős, csillapított rendszer a hát masszírozására.

A shiatsu masszázs mechanika egy profi masszőr mozdulatival masszíroz. A görgők mozognak fel/le, jobbra/balra, előre/hátra, pontosan követik a gerinc alakját.

Az extra hosszú L-pálya révén masszírozzák a teljes hátat és comb és far izmokat.

Választható masszázs módok: Gyúrás / Ütögetés / Shiatsu / Kombi gyúró-paskoló / Nyújtó kombinált

Állítható sebesség és vállszélesség: Szélesség - 3 fokozat, Sebesség - 3 fokozat

Zéró gravitációs testhelyzet

A speciális zéró gravitációs testhelyzetben javul a vérkeringés, a masszázs intenzívebbé válik és Ön még jobban átadhatja magát a Style masszázsfotel által biztosított ellazulásnak.

LÉGPÁRNÁS MASSZÁZS RENDSZER

A testrészek specializált masszázsa érdekében 28 légpárnát 6 vezérlőszelepet alkalmaztak. A két- vagy háromrétegű légpárnák nagyobb mozgás terjedelemben tudnak masszírozni, nagyobb erőt képesek finoman kifejteni. A légpárnás masszázs erőssége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható: külön állítható a felső testrészen (váll, kézfej, alkar) és külön állítható az alsó testrészen (vádli, lábfej).

FŐBB JELLEMZŐK

Automatikus testfelmérés - A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több mint 900 féle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

Relax funkció - A program befejeztével a fotel a beállított helyzetében marad. Ön nyugodtan pihenhet tovább. A bekapcsoló gombot duplán megnyomva a fotel visszatér az alaphelyzetbe.

Gua Sha talpmasszázs rendszer - A talpreflexológia az egész testre kihat. A masszázst alul forgó tárcsa, míg hátul karmos görgő végzi. A sebessége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható.

Hőterápia - A beépített karbonszálas melegítő betétekkel az izmok vérkeringése, anyagcseréje fokozható a hát oldalán, ott is ahol a görgők már nem érik el.

Memória tárolóhely - Eltárolhatja kedvenc masszázs beállítását, amit egy gombnyomásra előhívhat. Így azonnal ott, olyan technikával, és erősséggel masszíroztathat, ahol legutóbb beállította

A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

Automatikus masszázsmódokban 3 fokozatban állíthatja a légpárnás masszázs erősségét.

Sikkes távirányító - Jól áttekinthető kijelző, könnyed kezelés.

Zero Gravity a testhelyzet a keringés javításáért

Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál.

Állítható fejpárna - A fejpárna kényelmesen megtámasztja a fejet. A fejpárna magassága állítható, hogy az intenzív váll és nyak masszázshoz a masszázs fejek közvetlenül elérjék testét.

Automatikusan beálló lábhossz - A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, így mindig optimális a láb helyzete. A komfortot tovább növeli, hogy a lábfej és a vádli rész külön mozog.

Külön állítógombok - Külön emelheti, süllyesztheti a Lábrészt, vagy a Hátrészt. Szinkron állítógombok - Külön Elfektet / Felültet gombok

Manuális mód - A különféle masszázstechnikákat kedvére alkalmazhatja a manuális módban. Állíthatja a görgők által masszírozott területet, beállíthatja a masszázs terület hosszát, szélességét. Három fokozatban állíthatja a masszázs sebességét.

Újdonságok

Elforgatott karmasszírozó egység

Az alkart megfogó légpárnákat 90 fokkal elforgatták, így a pocakja nem nehezíti meg a karok behelyezését és a szorítás közben is javult a rögzítési stabilitás.

Grafikus kijelző

A grafikus kijelzőnek köszönhetően jól áttekinthető mikor mit csinál a fotel. A könnyed kezelést és a hosszú élettartamot a gumi gombok segítik.

Megnövelt memória kapacitás

Az egész családnak elegendően három egymástól független beállítási memória, ahol kedvenc masszázsait tárolhatja el.

Pillanat állj "Pause" funkció

A Pause gombbal bármikor megállíthatja, illetve újraindíthatja a masszázst.

Innovációk az Style-ben

Megnyújtott pályahossz - comb alatt is masszíroz

Az innovatív 'L' alakú pályának köszönhetően a görgők a derekától lejjebb tudnak menni. Megmasszírozzák a fenekét, egész a comb középig.

Helytakarékos

Kyokei Style masszázsfotel alaphelyzetben is kompakt felépítésű, kis helyet foglal. Elhelyezéskor teljesen a falhoz állíthatja, mert az új megoldású mechanika előre csúsztatja a fotelt, így több helye marad a lakásában.

További előnyök

A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

A légpárnák erősségét 3 fokozatban állíthatja

Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál.  Három féle "Zero Gravity" testhelyzetből választhat a keringés javításáért

Külön állítóható a láb és a hát

Külön emelheti, süllyesztheti a Lábrészt, vagy a Hátrészt, így az Önnek legkényelmesebb testhelyzetben kényeztetheti magát

Automatikus testfelmérés

Minden masszázsprogram előtt, felméri testét, a masszázst az Ön testalkatához igazítja. Precíz és terápiás masszázsra ad lehetőséget.

Vállmagasság korrekció

A vállmagasság pontja program közben is változtatható!

Automatikusan beálló lábhossz

A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, a lábmasszázshoz így mindig optimális a láb helyzete. Ennél a fotelnél újdonság, hogy a vádli rész külön beállítható a talp résztől.

Relax funkció

A program befejeztével a fotel a beállított helyzetében marad. Ön nyugodtan pihenhet tovább. A bekapcsoló gombot duplán megnyomva a fotel visszatér az alaphelyzetbe.

Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Style Masszázsfotel - Keki/Antracit termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!