Kyokei Proexcellent Masszázsfotel - Fekete/Antracit

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Proexcellent Masszázsfotel - Fekete/Antracit 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116865-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Proexcellent Masszázsfotel - Fekete/Antracit:

Dupla masszázsmechanika szinkronmasszázs élménnyel

A 3D-s mélyszöveti masszázsmechanika, speciális derék- és gerincmasszázs mechanizmus, dupla testérzékelő rendszer és az innovatív masszázstechnika együttesen rendkívüli kényelmet és élményt biztosít.

3D-s mélyszöveti masszázsmechanika

A közel 80cm hosszt lefedő felső masszázsmechanika hajszálpontos nyugtató masszázst nyújt a nyak, a váll, a hát és a gerinc számára.

  • hajszálpontos vállpozicionáló technológia
  • 3D mélyszöveti masszázs
  • nyomó masszázs a vállnak
  • toló masszázs a hátnak

Kettős érzékelő rendszer mestersége intelligenciával

Az automatikus testalkat feltérképezéshez bipoláris mágnesestér érzékelő technológia és újonnan kifejlesztett impulzusérzékelő rendszer lehetővé teszi:

  • A precíziós testérzékelést
  • Jobb jelátvitelt
  • Intelligens algoritmusokat

Speciális derék- és gerincmasszázs mechanika

A több mint 85cm hosszt lefedő alsó masszázsmechanika tovább nyúlik egészen a háthoz, a derékhoz, csípőhöz és a combodhoz a mélyszöveti masszázs érdekében.

Részletesen kidolgozott masszázsprogramok

Egyedülálló vállpréselési és Tuina masszázs technikát alkalmaz a keringés javítására, amely a vért átmozgatja a test túlterhelt területein, miközben ugyanezen nyomás felszabadulása után új vér áramlik a szövetekbe. Ez a terápiás forma nagymértékben segít enyhíteni a nyak- és vállfájdalmakat.

Szuper flexibilis masszázspálya

Csúcsminőségű, önbeállító flexibilis pálya

A pályasín kinyúlik, miközben a masszázsfotel hátra dől, miközben a mechanika pálya útvonala 1160 mm-ről 1210 mm -re nőtt, háromdimenziós masszázst nyújtva a nyakon, a vállon, a gerinc teljes hosszában, egészen a csípőig és a combig, így jelentősen növelve a masszázs hatékonyságát.

Hát és láb melegítés a legújabb high-tech fűtőszálakkal

A grafén a legújabb, legerősebb, legvékonyabb, leginkább vezető és 100% -ban szén anyag, mely hővezetőként minden más ismert anyagot felülmúl.

A Panther továbbfejlesztett hőrendszerrel megoldásokkal lett felszerelve a hát, derék és láb érszen, mely fokozza, felpörgeti a vérkeringést és segíti a feszült izmok ellazulását. A 45-50 ℃ közötti állandó meleg kellemes kényeztetést nyújt.

72 részes légpárnás masszázs rendszer

Lehetővé teszi a feszes és megnyugtató légpárnás masszázst. Teljes lefedettségű légnyomásmasszázst nyújt a vállak, karok, kezek, térdek, vádlik és lábfejek számára a felfújódó és leeresztő légzsákok révén, mimikai emberi tenyérnyomó masszázst végeznek az akupunktúrás pontokon, hogy növeljék az izmok friss vérének ellátását és oxigénben gazdag tápanyagok biztosítását.

Két irányban nyújtó szabadalmaztatott lábmasszázs

Kinyújtja és meghosszabbítja lábunk izomzatának, ízületének, szalagjának és ínének mély oldalát, miáltal egy hihetetlen fizikai és szellemi ellazulást garantál.

  • A felső lábrész két irányú nyújtása 70 mm-rel
  • Az alsó lábrész két irányú nyújtása 150 mm-rel
  • Dagasztó és dörzsölő vádlimasszázs technika, extra hőterápiával térd számára
  • A láb- és lábfejmasszázs a masszázsélmény elengedhetetlenül fontos része

A karfába épített gyorsvezérlő gombok

Kezelje könnyedén a masszázsfotel főbb funkcióit ujjaival a kényelmes kezelőpanel segítségével.

  • Rotary Switch forgókapcsoló a programok váltásához és a 3D intenzitás állításához.
  • Gyorsgombok: bekapcsolás, fekvő és Zero-gravitáció pozíció álltás, főtés vezérlés, gyors felültetés, automata program indítás/szüneteltetés

Érintőképernyős távirányító

A technológia gyors fejlődése elérhetővé teszi a luxus, kifinomult és szemet gyönyörködtető távirányítót. A 8 hüvelykes érintőképernyő felhasználóbarát működést biztosít és a kifinomult modern dizájnja tovább növeli az elegancia érzését. A folyamatban lévő program megjelenik a kijelzőn, beállíthatja a masszázs intenzitását és egyéb funkciókat, hogy saját masszázsélményt hozzon létre.

Zéró-gravitációs testhelyzet

  • Semlegesebb testtartások
  • Nagyobb masszázslefedettség
  • Nagyobb nyújtási tartomány
  • Jobb masszázs hatékonyság

Kettős telefon töltő megoldás

Vezeték nélküli töltési technológia tisztább, gyorsabb és egyszerűbb töltést biztosít. Csak helyezze a vezeték nélküli töltést támogató telefonját a vezeték nélküli töltő dokkolóba, hogy szükség esetén feltölthesse a készüléket. Az USB töltőporton keresztül pedig tölthet minden USB-vel tölthető mobiltelefont, zenelejátszót és egyéb eszközöket.

Kyokei Proexcellent Masszázsfotel - Fekete/Antracit

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Proexcellent Masszázsfotel - Fekete/Antracit termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!