GABBIANO 147022 Fekete eszközkocsi

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118925-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.990 Ft

GABBIANO 147022 Fekete eszközkocsi:

A Gabbiano 68A professzionális eszközkocsi egy rendkívül hasznos szalonfelszerelés, amely leegyszerűsíti munkáját, és biztosítja az szalon megfelelő rendjét és szervezettségét. A termékek praktikus elrendezésének köszönhetően a legszükségesebbek mindig kéznél lesznek.

A tágas szervező egy tálcakészlettel van felszerelve, amely segít a munkahely rendben tartásában és a fodrász munkájához szükséges kiegészítők megfelelő válogatásában. A készlet hat tárolót tartalmaz: kettő rekesz nélküli, kettő rekeszes és két keskeny és mélyebb. Elrendezésük a rendezőben szabadon változtatható az Ön igényei szerint. Ezenkívül a két legmélyebb doboz különböző magasságban helyezhető el az eszközkocsi oldalain. Ebben a modellben a fiókok mindkét irányban kicsúsznak, ami jelentős előrelépés, és megkönnyíti a termékekhez és szerszámokhoz való bármikori hozzáférést.

A fém szárítótartó a legtöbb piacon elérhető modellhez illeszkedik, így kényelmesen felakaszthatja a berendezést a szolgáltatások elvégzése közben. Az eszközkocsin két helyen könnyen elhelyezhet egy akasztót, amely lehetővé teszi a rendszerező egyéni igényeihez igazítását, kényelmes használatot biztosít és nem akadályozza a munkáját.

A könnyen tisztítható, strapabíró anyagból készült fekete bútor jelentősen javítja a munkát bármely szépségszalonban. A gumírozott kerekek biztosítják a mobilitást, így szabadon és zökkenőmentesen mozgathatod az igényeidtől függően - a fodrászszék körüli kezelések során vagy a szervíz utáni elrakás során. Szükség esetén könnyen szétszedhetők is. Ez az eszközkocsi különösen azok számára lesz hasznos, akik nagyra értékelik a funkcionalitást.

GABBIANO 147022 Fekete eszközkocsi

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 147022 Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!