Perfect Sun Screen SPF30 – A Tökéletes Fényvédő 50ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Perfect Sun Screen SPF30 – A Tökéletes Fényvédő 50ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118276-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Perfect Sun Screen SPF30 – A Tökéletes Fényvédő 50ml:

Aktív hatóanyagai: jeges kristályvirág kivonat, gleccser víz, aloe vera, kövér porcsin növényi kivonat

A bőrünk egész nap ki van téve különféle fényeknek, kint a napfénynek, bent pedig a mesterséges fényeknek. A Perfect Sun Cream nem csak az UVA és UVB káros sugarak ellen véd, hanem az úgynevezett kék fény ellen is, amit a körülöttünk lévő mesterséges fényforrások sugároznak.

Hipoallergén, nagyon kíméletes kémiai fényvédő, amely nem hagy fehér réteget a bőrön, gyorsan felszívódik, nem zsíros és nem ragad. Ideális mindennapi használatra, illetve különféle kozmetikai kezelések és esztétikai beavatkozások után. 

Többféle nyugtató összetevőt tartalmaz, így tökéletes választás a különféle esztétikai és kozmetikai beavatkozásokat követően a bőr nyugtatására és fényvédelmére. (Pl. hámlasztás, plazma kezelés, stb.). Nem csípi és nem irritálja a bőrt, használhatjuk tűs kezeléseket követően is.

Nem hagy fehér réteget a bőrön, gyorsan felszívódik, így sminkalapként is kiváló.

A jeges kristályvirág hidratáló és antioxidáns összetevő, vagyis védi, támogatja a sejteket. Hatóanyagai csökkentik a bőr irritációját, kiválóan gyógyítható vele például a napégés. Nyugtató hatása antibakteriális hatással társul, kedvezően hat a sebes, pattanásos bőrre is.

A gleccservíz egy ásványi anyagokban nagyon gazdag víz, éppen ezért a bőrre feltöltő, remineralizáló hatással bír. Könnyen felszívódik, intenzíven hidratál és összetevőinek köszönhetően segít megtartani a nedvességet a bőrben, támogatja a bőr természetes vízháztartás egyensúlyát. 

A kövér porcsin a jeges kristályvirághoz hasonlóan antioxidáns hatású növény, szintén antibakteriális és bőrnyugtató, sebgyógyító hatással bír, ezért a problémás és irritált bőrre is nagyon jó hatással van. Képes felvenni a harcot az aknét okozó baktériumokkal is. Vitaminokban is bővelkedik, C-és E-vitaminban gazdag. Ezek az antioxidáns vitaminok növelik a fényvédő erősségét, támogatják a bőr természetes védekező képességét a káros külső környezeti hatások ellen. A kövér porcsin omega 3 zsírsavakban is bővelkedik, az omega 3 zsírsavak segítik a bőrt az optimális nedvességtartalom megőrzésében, a természetes olajtermelés szabályozásában és a rugalmasság fenntartásában. Az alfa-linolénsav helyileg történő alkalmazása csökkenti az UV-indukálta károsodást, az öregedés külső jeleit és a gyulladásos bőrreakciókat.

Használata: használja minden nap (nappal) a bőrápolási rutinja utolsó lépéseként, a sminkelés előtt. Egyenletesen oszlasson el az arcbőrén nagyjából negyed teáskanálnyi mennyiséget. Alkalmazhatja a szemkörnyéken is. 

Perfect Sun Screen SPF30 – A Tökéletes Fényvédő 50ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Perfect Sun Screen SPF30 – A Tökéletes Fényvédő 50ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!