Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml 0
  • Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118279-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml:

Főbb összetevői: hamamelisz (varázsmogyoró) víz, glicerin, niacinamid (B3-vitamin), glikolsav (AHA), jojoba olaj, szalicilsav (BHA), magnézium-klorid, laktobionsav (PHA), teafa olaj, rozmaring olaj, ázsiai gázló növényi kivonatok, hialuronsav.

Az akne sajnos sokakat érintő probléma, nem csak fiatalabb korban, hanem felnőtt korban is. Kialakulásának számos oka lehet, többek között a maszkivelés (maszkne), hormonok, stressz, környezeti ártalmak, stb. Az orvoslása rendszerint drasztikus, a bőrt nem kímélő szerekkel történik, amitől a bőr irritált lehet. A Cica Clearing krém gyengéd és hatékony megoldás. Arra fejlesztették ki, hogy gyengéden, bőrnyugtató hatóanyagokkal segítse a gyógyulást. Kifejezetten ajánlott szakember által végzett kezelések, vagy intenzívebb hatású otthoni bőrkezelő szerek mellé kiegészítésként használni. Miközben segít megszabadulni a pattanásoktól és az aknétól, ragyogóbbá is teszi a bőrt, hatékony fegyver a szürke és tompa fényű, egészségtelen megjelenésű bőr ellen is. Látványosan javítja a bőr textúráját, antibakteriális hatású.

A Cica Clearing krém a fentebb már részletesen ismertetett szuper hatóanyagokon kívül savakat tartalmaz. Benne van a bőr szempontjából legfontosabb 3 savfajta: AHA, BHA, PHA. Az AHA savak közül glikolsavat tartalmaz, mely az elhalt hámsejtek eltávolításában jeleskedik. A BHA, vagy más néven szalicilsav a többi savval ellentétben nem a vízzel, hanem a zsírokkal lép reakcióba, így a pórusok mélyén hat és segít tisztán tartani a bőrt, hatékony ellenszere a mitesszereknek és gyulladáscsökkentő hatású. A laktobionsav PHA sav, egy nagyobb molekulájú sav, amely mivel a bőrfelszínen hat, sokkal gyengédebb az AHA savaknál, ráadásul még hidratáló és antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. A háromféle sav összetevőnek köszönhetően a krém jelentősen javítja a bőrfelszín megjelenését, segít eltüntetni a bőrhibákat és azok nyomait, segít tisztán és hidratáltan tartani a bőrt és arról is gondoskodik, hogy a termékben található többi hatóanyag optimálisan szívódjon fel. 

A termék jojoba olajat is tartalmaz, amely szerkezetileg nagyon hasonlít az emberi faggyúra, ezért a bőr könnyen befogadja és még a zsíros bőr is jól tolerálja – sőt, kifejezetten jót tesz neki, mivel segít szabályozni a faggyúmirigyek működését. Mélyen regenerál, megakadályozza a bőr kiszáradását, növeli rugalmasságát.

Használata: mindig tiszta arcbőrre vigyük fel, tiszta kézzel. Használhatjuk önmagában, vagy szérum fölé. Igény szerint alkalmazható a teljes arcon is, vagy csak helyileg (pl. az aknéval érintett területen). Nappal használjuk fölé fényvédő krémet! (pl. Thesera Perfect Sunscreen SPF30 fényvédő)

Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Cica Clearing Cream - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 20ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!