Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml 0
  • Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml 1
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118278-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml:

Főbb összetevői: hamamelisz (varázsmogyoró) víz, niacinamid (B3-vitamin), pantenol (B5-provitamin), magnézium-klorid, arginin, ázsiai gázló gyökerének és levelének kivonata, béta glükán, rozmaring olaj, hialuronsav, teafa olaj, ázsiai gázló növény különféle kivonatai, peptidek.

A szérum a fentebb már leírt összetevőkön felül béta-glükán is tartalmaz, amely egy bioaktív poliszacharid, erősíti a bőr saját védelmi rendszerét, támogatja egészségét. Gyorsan és nagyon hatékonyan képes csökkenteni a húzódó bőr érzetét, a bőrpírt és a gyulladást. Regenerálja és nyugtatja a bőrt.

A szérum tartalmaz még aminosavat és peptidet is, melyek a bőr építőelemei, így bőrt erősítő és kollagént szintézist serkentő hatásokkal rendelkeznek. Az acetyl hexapeptide-8 - vagy más néven argireline - kozmetikai botox-ként ismert hatékony anti-aging összetevő. Tartós használat mellett látványosan feszesíti a bőrt. 

Használata: arslemosást követően, a toner használata után vigyük fel a bőrre és hagyjuk felszívódni, majd folytassuk a szokásos bőrápolási rutinunkat a megszokott módon. A szérum könnyed állagának és praktikus pipettás kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható, könnyen szétoszlatható és hamar felszívódó termék.

Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Cica Clearing Ampoule - Irritált Bőr Megnyugtatása, Sérült Bőr Vitalizálása, Gyógyítása 30ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!