CACHAREL Lou-Lou 50ml parfüm

Ingyenes házhozszállítással
  • CACHAREL Lou-Lou 50ml parfüm 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118625-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

CACHAREL Lou-Lou 50ml parfüm:

A Cacharel Lou Lou Eau de Parfum (1987) a különleges illatkompozíciójának hála a 20. század 80-as éveinek egyik legtöbb eladást generáló illatszere volt. A népszerűsége máig sem fakult meg. Másrészt ez az időtálló illat meglehetősen kontroverz: az első szippantásnál ugyanis vagy azonnal beleszeret az illető, vagy egyáltalán nem fog neki tetszeni. Kulcsösszetevője az érzéki tiaré virág. Az illat, amelynek varázsa orientális-virágos jellegéből adódik, azoknak a nőknek szól, akik bátran lépnek ki a tömegből, és szívesen kifejezik különleges lényüket.

Orientális-virágos illat

Az illat szikrázó nyitóakkordairól finom virágillat, lédús gyümölcsök aromája és fűszeres illatjegyek gondoskodnak. Ezeket cseréli le egy ringató virágillat, amely az Eau de Parfum szívében bújik meg, és meleg szantálfa, tömjén, benzoin, érzéki pézsma, valamint a vanília lélegzetelállító illata díszíti. A Cacharel Lou Lou varázslatos illatkiegészítő különösen a hűvös napokon. Bátran fedje be vele a testét, és minden tekintet garantáltan Önre szegeződik.

Parfümösszetétel:

Fej

  • bergamott, ibolya, ánizs, szerecsendió-virág, kasszia, mazsola

Szív

  • nőszirom, gyöngyvirág, jázmin, ylang-ylang, rózsa, narancsfavirág, tubarózsa

Alap

  • tömjén, szantálfa, vanília

CACHAREL Lou-Lou 50ml parfüm

CACHAREL parfüm:

CACHAREL A Cacharel márkát kitalálta és megalapította Jean Bousquet 1962 - ben a délfranciai Nimes - ben. A varrógépekkel foglalkozó üzletember gyermekét már gyerekkortól fogva beszippantotta a divat világa. Az elején tehát nem voltak kozmetikumok és parfümök, hanem szoknyák és felsők éltették a fiatal francia gyereket. A műszaki egyetem elvégzése után visszatért Párizsba, ahol megalapította a saját divatházát a lakása tetőterében, Marais környékén. A Cacharel parfümöket (a Camargue kis madárról kapta a nevét) a nőiesség inspirálta, túltengenek aktivitásban és minden színben pompáznak. Kitűnnek a könnyedségükkel, érzékeny és finom tónusaikkal, nemes összetételükkel. A Cacharel parfümök alkímiájában összekapcsolódnak a hagyományos és a modern hatások, melyek a Cacharel márka számára megkülönböztető jelként szolgálnak. Kapcsolódjon össze a luxus és fiatalos illattal a Cacharel Scarlett - tel - a kire a hölgyek féltékenyek, a férfiak elismerően bólogatna.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok CACHAREL Lou-Lou 50ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!