CACHAREL Eden Women Eau de Parfum 50ml parfüm

Ingyenes házhozszállítással
  • CACHAREL Eden Women Eau de Parfum 50ml  parfüm 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118620-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

CACHAREL Eden Women Eau de Parfum 50ml parfüm:

A földi Paradicsom kapuit megnyitó Cacharel Eden Eau de Parfum (1994) sétára invitál egy napsütéses virágoskertbe. Könnyen lehet, hogy vonzalmába kerít a tiltott gyümölcsöt övező titokzatosság. Az Eau de Parfum megihletője egyébként a finom virágoskert illata, amelyben Ádám és Éva sétálgatott. A Cacharel egyik legnépszerűbb illatszere ez.

Különleges virágos illat

Milyen illata van a Paradicsomnak? Az illat frissességét citrom és bergamott biztosítja, a mámorító aromákról pedig a legszebb virágok gondoskodnak. Egy virágoskert tárul elénk dallal, madarakkal, finom gyümölcsökkel és cirógató napsugarakkal. Mindezt a gyöngyvirág, a titokzatos jázmin, a lonc, a nőszirom, a frézia és a virágok királynőjeként ismert rózsa közvetíti. Az alapban meleg szantálfa, napsütötte borostyánkő, cédrus és rendkívül nőies pézsma játszik az érzékiség kottájából.

Parfümösszetétel

Fej

citrom, bergamott, őszibarack, mandarinos-narancsos aroma

Szív

tündérrózsa, lótusz, gyöngyvirág, jázmin, rózsa, ananász, mimóza, sárgadinnye, tubarózsa

Alap

pacsuli, cédrus, szantálfa, tonkabab, akác

CACHAREL Eden Women Eau de Parfum 50ml parfüm

CACHAREL parfüm:

CACHAREL A Cacharel márkát kitalálta és megalapította Jean Bousquet 1962 - ben a délfranciai Nimes - ben. A varrógépekkel foglalkozó üzletember gyermekét már gyerekkortól fogva beszippantotta a divat világa. Az elején tehát nem voltak kozmetikumok és parfümök, hanem szoknyák és felsők éltették a fiatal francia gyereket. A műszaki egyetem elvégzése után visszatért Párizsba, ahol megalapította a saját divatházát a lakása tetőterében, Marais környékén. A Cacharel parfümöket (a Camargue kis madárról kapta a nevét) a nőiesség inspirálta, túltengenek aktivitásban és minden színben pompáznak. Kitűnnek a könnyedségükkel, érzékeny és finom tónusaikkal, nemes összetételükkel. A Cacharel parfümök alkímiájában összekapcsolódnak a hagyományos és a modern hatások, melyek a Cacharel márka számára megkülönböztető jelként szolgálnak. Kapcsolódjon össze a luxus és fiatalos illattal a Cacharel Scarlett - tel - a kire a hölgyek féltékenyek, a férfiak elismerően bólogatna.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok CACHAREL Eden Women Eau de Parfum 50ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!