Csiszológép JD102 Akkumulátoros Műköröm 35W csiszológép

Ingyenes házhozszállítással
  • Csiszológép JD102 Akkumulátoros Műköröm 35W csiszológép 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116206-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Csiszológép JD102 Akkumulátoros Műköröm 35W csiszológép:

Akkumulátoros digitális kijelzős műköröm csiszológép. Egy fréz készlet, és töltő kábel is tartozik a műköröm csiszológéphez.

Műköröm csiszológép motor karbantartása, tisztítása: A csiszológépeknél is fontos a rendszeres tisztítás, karbantartás, főleg ha nagy igénybe tételnek van kitéve (napi használat). Karbantartása egyszerű, és pár percet vesz csak igénybe. Csiszológép hátsó részét könnyedén le lehet tekerni, az itt lerakodott, felgyülemlett port tisztítsd ki a motor részből. Kézi egységen lévő nyílásokat szintén át kell fújni sűrített levegős sprayvel. Kézi részt nem kell beolajozni! Ha végeztél ezekkel a lépésekkel, akkor tekerd össze a csiszológépet.

Időközi karbantartás (tokmányos befogó rész): Ezt a az időközi karbantartást csak hozzáértő szervizes szakember végezheti, ilyen időközi karbantartáskor a gép tokmányos első rész van szétszedve, a benne lévő forgó,kopó alkatrészek ki lesznek cserélve, amik használatból eredően elkopnak, és ezután ismételten tudod majd használni a gépet.

Csak egyenes csiszolófrézeket használj a gépbe, elgörbült frézeket ne használj, mert tönkre teszi a műköröm csiszológépedet. Elgörbült szárú csiszolófrézeket nem tudod könnyedén beletenni, vagy kivenni a gép tokmányából (feszül, szorul), forgás közben pedig "üt". Az ilyen frézeket ne használd tovább, cserélni kell őket.

Ha a karbantartást elmulasztod, a gép sikító hanggal és felmelegedéssel jelzi a problémát, később maradandó károsodást is szenvedhet.

Karbantartás elhanyagolásából, fakadó hibákra, valamint a forgó,kopó alkatrészekre a garancia nem érvényes.

kézi egység teljesítmény: 35w

kézi egység súlya: 170g

méret: 124x150x75mm

max fordulatszám: 30000rpm

lábpedál: nincs

forgásirány váltás: igen (jobb/bal)

gyorstokmányos: igen

akkumulátoros működés

Csiszológép JD102 Akkumulátoros Műköröm 35W csiszológép

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Csiszológép JD102 Akkumulátoros Műköröm 35W termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!