Arkada krém 70 g

Ingyenes házhozszállítással
  • Arkada krém 70 g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116766-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Arkada krém 70 g:

Arkada krém, kollagénes balzsam – A SZÁRAZ BŐR REGENERÁLÁSA

Ez a rendkívül hatékony, intenzív újjáépítő és olajozó tulajdonságokkal rendelkező termék nyugtatja a nagyon száraz és sérült bőrt, javítja védőrendszerét. Érzékeny, sérült, repedt és erősen dehidratált bőrre tervezték, különösen a talpra, térdre, a sarokra és a könyökre. A balzsam gyors regenerációs hatása révén számos bőrprobléma esetén használható, mint például ekcémás tünetek, pikkelysömör esetén. Bőrgomba, gyulladt bőrfelület kezelésére egyaránt alkalmazható. A fertőtlenítő teafa és oregánó olajnak köszönhetően fertőtleníti a gyulladt körömágyat, a benne lévő kollagén gyorsítja a szövet regenerációt. Ajánlott tamponáláshoz is.

Hogyan kell használni: Kis mennyiséget vigyen fel a balzsamból a megtisztított, száraz bőrre (láb, kéz, könyök, térd, ajkak). Hagyja a bőrön, ne öblítse le. Használja 1-2-szer naponta, vagy ahogy a kezelője javasolja.

Összetevők: lanolin, béta-glükán, inkamogyoró magolaj, teafaolaj, zsályaolaj, rozmaringolaj és oregánó olaj

Arkada krém 70 g

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Arkada krém 70 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!