Syis 125597 Tisztító Arcápoló Gél 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 125597 Tisztító Arcápoló Gél 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117562-125597
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 125597 Tisztító Arcápoló Gél 200ml:

Minden bőrtípusra tervezve, beleértve az érzékeny bőrt is.

Tisztít és eltávolítja a sminket.

Echinacea és alga kivonat tartalmának köszönhetően antibakteriális és frissítő tulajdonságokkal rendelkezik. A panthenol, a vadgesztenye és az édesgyökér kivonat nyugtatja és csökkenti az irritációt. Tisztává, frissé és puhává varázsolja a bőrt.

Hatóanyagok:

Panthenol

Panthenol, B5 provitamin. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Könnyen behatol a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Segít a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyulásában.

Fucus Vesiculosus kivonat

Jódot, alginsavat, fukoidint, laminarint, mannitot és vitaminokat tartalmaz: B1, B2, C, D, E, H, K, folsavat, nyomelemeket. A tengeri alga tisztító, méregtelenítő és simító tulajdonságokkal rendelkezik. Remineralizáló hatású, helyreállítja a bőr egyensúlyát és a megfelelő hidratáltságot biztosít.

Ascophyllum Nodosum kivonat

Makro- és mikroelemekben gazdag barna alga kivonat (kalcium, magnézium, nátrium, kálium, kén, foszfor, jód, réz, cink, szelén), poliszacharidokban, EFA-kban, C-, E-, K-, B-vitaminokban, A-provitaminokban.

Intenzíven hidratáló, tápláló és feszesítő hatású, javítja a bőr megjelenését és tónusát, csillapítja a pattanásokat és bőrelváltozásokat, enyhülést hoz.

Betula fehér levél kivonat

Nyírfalevél és kéreg kivonat. Egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek, csillapítja az irritációkat és elősegíti a sebgyógyulást. Antiszeptikus és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik,

Echinacea Purpurea kivonat

Az Echinacea Purpurea kivonat kávésav származékokat, flavonoidokat, poliacetiléneket, poliszacharidokat és kis mennyiségű illóolajat tartalmaz. Támogatja többek között: akne, pikkelysömör, ekcéma és herpesz kezelésére. Csillapítja az irritációkat és gyulladásokat, hidratál, regenerál, semlegesíti a szabad gyököket, rugalmassá és erősíti a bőrt. Védelmet nyújt a külső tényezők káros hatásai ellen és késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Glycyrrhiza Glabra kivonat

Édesgyökér kivonat. Nyugtató hatással van az irritációkra, gyorsítja a gyógyulást, csillapítja a bőrpírt, regeneráló és fényesítő hatású. Erős vízmegkötő képességgel rendelkezik. Glabradint tartalmaz, amely serkenti a melanogenezis folyamatát a bőrben, és megakadályozza az elszíneződést.

Aesculus Hippocastanum kivonat

A vadgesztenye kivonat flavonoidokat, aescint, kumarinvegyületeket és tanninokat tartalmaz, amelyek lezárják a hajszálerek falát és helyreállítják rugalmasságukat. Javítja a bőr vérkeringését és megszünteti a duzzanatot. A kivonatban található bioflavonoidok gátolják a bőrben a hialuronsav lebomlását. Ezenkívül a kivonat viszketés- és duzzanat-gátló tulajdonságokkal rendelkezik.

Használata: Vigye fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd végezzen gyengéd masszázst. Mossa le meleg vízzel.

Űrtartalom: 200 ml

Syis 125597 Tisztító Arcápoló Gél 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 125597 Tisztító Arcápoló Gél 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!