Syis 121669 Tripeptid Krém Viperaméreggel 100ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 121669 Tripeptid Krém Viperaméreggel 100ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117334-121669
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 121669 Tripeptid Krém Viperaméreggel 100ml:

A Tropidolaemus wagleri vipera mérgében található szintetikus fehérjét tartalmaz. Ez a fehérje gyengéden ellazítja a feszült arcizmokat, ennek köszönhetően sekélyíti a meglévő ráncokat és megakadályozza az újak kialakulását. A krém a Spilanthes Acmella növény kivonatát tartalmazza, amely feszesítő, simító és rugalmasító hatású.

Hatóanyagok:

Karbamid

A karbamid felgyorsítja a bőr regenerálódását, hidratál, megkönnyíti a keratin vízmegkötődését és puhítja a hámréteget. Hámlasztja és növeli a stratum corneum áteresztőképességét, ennek köszönhetően elősegíti a hatóanyagok bejutását A karbamid antibakteriális hatású is. Ezért nagyon hasznos az aknés bőr ápolásában, viszketésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Simává és feszessé varázsolja a bőrt.

Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate


A Tropidolaemus wagleri vipera méreg szintetikus utánzata, amely csillapítja az arcizmok mikroösszehúzódásait, így gyengéden kisimítja a meglévő mimikai ráncokat és megakadályozza az újak kialakulását.

Enteromorpha Compressa kivonat

A zöld alga kivonatot magas antioxidáns aktivitás jellemzi. A zsír- és fehérjeanyagcserére jelentős hatást gyakorló B-vitaminok bősége miatt az epidermisz megújító képességét mutatja. A benne található E- és C-vitamin, valamint a β-karotin erősíti az erek falát és aktiválja a bőrben zajló folyamatokat. Serkenti a mikrokeringést, regenerál.

Spilanthes Acmella Virág Kivonat

Összetételének köszönhetően a Spilanthes Acmella Virágkivonat innovatív növényi hatóanyaggá vált, feszesítő és ránctalanító tulajdonságokkal. Serkenti a fibroblasztokat, serkenti őket kollagén és elasztin termelésére. Lazító hatású, növeli a bőr sűrűségét és feszességét. Lehetővé teszi a kollagén rostok gyors regenerálódását és láthatóan kisimítja.

Kiszerelés: 100 ml

Syis 121669 Tripeptid Krém Viperaméreggel 100ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 121669 Tripeptid Krém Viperaméreggel 100ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!