Syis 101861 Enzimes Peeling 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 101861 Enzimes Peeling 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117348-101861
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 101861 Enzimes Peeling 500ml:

Az enzimeket tartalmazó Syis hámlasztó kezelésekre alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny és a hajszálerekkel tarkított bőrt is. A bőr elszarusodott rétegeinek eltávolítására alkalmas összetevők széles skáláját tartalmazza. Ezenkívül megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől és serkenti a bőrsejtek megújulását. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és táplálja a bőrt. A Syis enzimatikus peeling használata után a bőr készen áll a krémekben és szérumokban található tápanyagok felszívására.

Fő hatóanyagok:

Az egyik hatékony összetevő a kaolin, amely a bőr tisztítására, táplálására és felfrissítésére szolgál. Képes összehúzni a kitágult pórusokat és mélyen táplálja a bőrt, ennek eredményeként regenerálja azt és eltünteti a ráncokat.

A finomítatlan kókuszolaj kiváló eszköz a bőr hidratálására, feszességének és rugalmasságának javítására.

A sheavaj serkenti a sebgyógyulást és gyulladáscsökkentő hatású.

Az aloe vera kivonat gazdag béta-karotinban, C- és E-vitaminban, de ásványi anyagokban, nyomelemekben, enzimekben és poliszacharidokban is. Az aloe vera gyulladáscsökkentő, antibakteriális, gombaellenes és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ananászkivonat segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, nyugtat és regenerál.

Az almakivonat hozzájárul a ráncok csökkentéséhez és kiváló hidratálást biztosít. Remekül erősíti a kollagén rostokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

A maracuja kivonat ápol és hidratál. Ugyanakkor védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól és megakadályozza a bőr kiszáradását.

A tejsav kiválóan hidratálja a bőrt, mivel megakadályozza a vízvesztést.

Használat:

A Syis enzimes peeling használata egyszerű. Vigyen fel egy kis mennyiséget a megnedvesített arcra, nyakra és dekoltázsra, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Néhány perces masszázs után langyos vízzel mossa le a peelinget, és kezelje a bőrt a szokásos módon. Használja hetente egyszer vagy kétszer.

Syis 101861 Enzimes Peeling 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 101861 Enzimes Peeling 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!