Syis 101849 Krém Kuperózus Bőrre 100ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 101849 Krém Kuperózus Bőrre 100ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117344-101849
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 101849 Krém Kuperózus Bőrre 100ml:

Érzékeny, kuperózus bőrre. Magas B-, C-, D- és E-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti az erek falát, gyengéden világosítja, tonizálja és táplálja a bőrt. A hialuronsav és a panthenol felelős az érzékeny bőr megfelelő hidratálásáért, valamint erősítéséért és kisimításáért.

Hatóanyagok:

Magnifera Indica Fruit (Mango) Extract

Mangógyümölcs kivonat, bőrpuhító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Hidratálja és kondicionálja. Ez egy nagyszerű antioxidáns. Magas C és E vitamin tartalmának köszönhetően tökéletesen hidratálja a stratum corneumot, visszaadja a bőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését.

Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj

Az édesmandula olaj sok tápanyagot tartalmaz, azaz fitoszterolokat, fehérjéket, lecitint, ásványi sókat, valamint A-, E-, D- és B-vitamint. Az A- és E-vitamin késlelteti az öregedési folyamatot, nagy hatással van a rugalmasságra és a bőr feszességéré. Azonban A, D viatmin védi a bőrt a káros külső tényezőktől, a B-vitaminok pedig biztosítják a sejtek megfelelő hidratálását. Telítetlen savak tartalmának köszönhetően puhítja, táplálja és regenerálja a bőrt, erősíti a bőr lipid gátját.

Panthenol

Panthenol, B5 pro-vitamin. A B-vitamin a bőr és a haj minden élő sejtjében megtalálható. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Gyógyító, nyugtató és hidratáló hatású összetevő. Könnyen behatol mélyen a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi.

Ascorbyl Palmitate

A C-vitamin származéka, erős antioxidáns, amely felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és támogatja a fényvédelmet. Serkenti a kollagén szintézist, élénkíti a nap okozta pigmentváltozásokat, és gátolja a tirozináz termelődését – a melanin, a bőrpigment termeléséért felelős enzim termelődését. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, gyorsítja a bőr gyógyulását. Csökkenti a bőrpírt és erősíti az erek falát. Felgyorsítja a bőr regenerálódását és segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat, gyengéden világít.

Nátrium-hialuronát

A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát (epidermisz, kollagén és elasztin rostok). Serkenti a hám és az irha regenerálódását. A hialuronsav mennyiségének csökkenése a bőr kiszáradásának és ráncosodásának egyik oka. Egyedülálló tulajdonsága a nagy vízmegkötő és -visszatartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

Tocopheryl Acetate

E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal, gátolja a bőr öregedési folyamatait és a szabad gyökök lipid oxidációját az epidermiszben és a dermiszben. Újraépíti a természetes epidermális gátat és hatékonyan megelőzi az irritációt. Megelőzi a gyulladást, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérkeringését.

Kiszerelés: 100 ml

Syis 101849 Krém Kuperózus Bőrre 100ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 101849 Krém Kuperózus Bőrre 100ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!