HELIA-D Halványító szérum 15ml

Ingyenes házhozszállítással
  • HELIA-D Halványító szérum 15ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113795-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

HELIA-D Halványító szérum 15ml:

Hármas hatású szérum: halványító, ránctalanító & hidratáló. 

A benne lévő peptidek (GenoWhiteTM, Tetrapeptide-30) és aktív anyagok (Azeclair, Niacinamide) hozzájárulhatnak a pigmentált bőr halványításához, a ráncok kisimításához és segítenek a bőr hidratáltságának fenntartásában. 

Kifejezetten ajánljuk idősödő, pigmentált bőrre.

Mit tartalmaz a szérum?

•    GenoWhiteTM: Bőrhalványító tulajdonságú peptid, amely kozmetikumokban alkalmazva rendkívül hatékony, mivel stabil, jól tolerálható, nem okoz irritációt. Gyors eredményt mutathat a sötét foltok halványításában, a bőr ragyogásának támogatásában.

•    Tetrapeptide-30: Hozzájárulhat az egyenletes bőrtónus kialakulásához. Hatását gyulladáscsökkentő funkciója révén éri el, ahol a folyamat végén segíthet kontrollálni a tirozináz enzim mennyiségét, amely a melanin képződésért felelős.

•    AzeclairTM: Azelainsav származék, amelynek faggyú szabályozó és bőrhalványító hatása van. Az azelainsav egyebek mellett pattanások kezelésében hatékony: gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, ezáltal segít tisztán tartani a bőr pórusait. Az azelainsav segíthet szabályozni a melanin mennyiség termelődését, ezáltal csökkentheti a pigmentációt. 

•    Niacinamide: B3 vitamin, amely sokrétű segítséget nyújt a bőrápolásban. Támogathatja a kollagéntermelést, ezen keresztül a ráncok elleni harcot, halványító, bőrkiegyenlítő hatása is ismert, továbbá az érzékeny bőrűek is jól tolerálják. A pattanások kezelésében is eredményesnek bizonyul.

Használata

Arctisztítást követően vigye fel az arcfelületre, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be a szemkörnyék kihagyásával. Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse ki.

Összetétel:

Aqua (Water), Potassium Azeloyl Diglycinate, Niacinamide, Glycerin, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Methyl Gluceth-20, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Citric Acid, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Tetrapeptide-30.

HELIA-D Halványító szérum 15ml

HELIA-D:

Botox hatású kezelések A legkorszerűbb kozmetikai gépekkel kombinált BOTOX hatású kezelés. Gyémántfejes hámlasztással előkészítjük a bőrt, majd mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a BOTOX hatású hatóanyagokat, mely által a mimikai ráncok mélysége és száma jelentősen csökken és hatása hosszú ideig fennmarad.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok HELIA-D Halványító szérum 15ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!