Apis 105409 Acne-Stop Tisztító Maszk Fekete Iszappal 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Apis 105409 Acne-Stop Tisztító Maszk Fekete Iszappal 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117134-105409
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Apis 105409 Acne-Stop Tisztító Maszk Fekete Iszappal 200ml:

Az APIS lengyel márka maszk a Holt-tengeri fekete iszappal, valamint a zöld tea, aloe, gesztenye és cink-oxid kivonatából készül.

Az iszapos maszk, amely mélyen megtisztítja a pórusokat, felszívja a méreganyagokat és szennyeződéseket. Helyreállítja a bőr ásványi egyensúlyát, enyhíti a gyulladást, javítja a mikrocirkulációt.

A Holt-tengeri fekete iszap - ásványi só, nagy koncentrációban mikro- és makroelemeket, szerves vegyületeket - aminosavakat, B vitaminokat tartalmaz, mely kiválóan felszívja a toxinokat és más szennyező anyagokat, serkenti a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, aktiválja a bőr funkcióját. Tápláló és relaxáló hatást kelt.

Zöld tea kivonat - tisztító és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Aloe kivonat - optimális hidratációt és rugalmasságot biztosít a bőrnek, javítja a sejtek működését, tápláló és antibakteriális hatásai kiváló eredményt nyújt a kellő ápoláshoz. Gazdag A, B, C, E-vitaminban és ásványi anyagokban.

Gesztenye kivonat -  helyreállítja a rugalmasságot és javítja a bőr vérkeringését.

Cink-oxid - természetes ásványi anyag, valamint pigment. Természetes UV-szűrőként használják, amely védelmet nyújt a bőrnek a napsugárzás hatásaival szemben. Antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Rendkívül előnyös a seb, fekély és irritáció gyógyításában. Hasznos a pattanások kezelésében és csökkenti a gyulladásos betegségeket.

Apis 105409 Acne-Stop Tisztító Maszk Fekete Iszappal 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Apis 105409 Acne-Stop Tisztító Maszk Fekete Iszappal 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!