Apis 123859 Arcaktivátor Liofilizált Málnával

Ingyenes házhozszállítással
  • Apis 123859 Arcaktivátor Liofilizált Málnával 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117113-123859
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Apis 123859 Arcaktivátor Liofilizált Málnával:

A Raspberry Glow arcszérum az APIS Professional természetes kozmetikumok egyik különleges terméke. Minden bőrtípusra alkalmas, ideértve az érzékeny bőrt is, kiváló kiegészítő a hagyományos ápolásnál, segít a fiatal és a szép bőr megőrzésében.

A Raspberry Glow egy koncentrált termék, amely egyszerű és hatékony módja az száraz, érett bőr átalakításához, elősegíti a fiatalok természetes szépségének megőrzését.

A speciális formula alapja a hialuronsav, a vörösáfonya őssejtek, a málnaolaj és az egyedi liofilizált málnakivonat, amelyet különleges módon nyernek és ezzel a jellegzetes aroma megőrzését adja.

Ennek köszönhetően az aktivátor hidratáló, tápláló és regeneráló, antioxidáns hatással rendelkezik, miközben megemeli hangulatát és életerőt ad. A termék első használatától számottevő eredmény érhető el. A bőr ragyogóvá válik, friss és nyugodt, puha és rugalmas.

Apis 123859 Arcaktivátor Liofilizált Málnával

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Apis 123859 Arcaktivátor Liofilizált Málnával termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!