Kessner 147066 Fodrász nyíró

Ingyenes házhozszállítással
  • Kessner 147066 Fodrász nyíró 0
  • Kessner 147066 Fodrász nyíró 1
  • Kessner 147066 Fodrász nyíró 2
  • Kessner 147066 Fodrász nyíró 3
  • Kessner 147066 Fodrász nyíró 4
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113867-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Kessner 147066 Fodrász nyíró:

A KESSNER márka a kis fodrászeszközökre összpontosít. A vásárlói igények kielégítésére való odafigyelés jellemzi, figyelembe véve az ár megfizethetőségét is. A márka kínálatában megtalálhatóak a szükséges szalonfelszerelések, mint például a professzionális hajszárítók, hajvasaló és borotvák.


Tökéletes borotválkozás nulláig

A Kessner Super Close vezeték nélküli hajvágó precíz borotválkozást biztosít, még a rövid hajat is tökéletesen megfogja. A fóliás borotva tökéletes megoldást jelent az alapos borotválkozáshoz még érzékenyebb bőr esetén is , biztosítva a kényelmet és minimalizálva az irritáció kockázatát. Tökéletes a fejbőr borotválására, az arcszőrzet eltávolítására vagy a frizura modellezésére.


Fólia gép ideális érzékeny bőrre

Ennek a borotvának a működése az ún fólia - vékony fémből készült elem speciális lyukakkal . Gátat képez a penge és a bőr között . A fólia alatt pengék vannak, amelyek feladata az arcszőrzet levágása. A lemezen lévő lyukaknak köszönhetően a haj közvetlenül a pengékre irányul . A két fóliával ellátott fej hatékonyabb szőrtelenítést biztosít , miközben kíméletes marad a bőrhöz.


Egyszerű kialakítás

A borotva strapabíró műanyagból készült, fekete árnyalatokban. A gombok úgy vannak elhelyezve, hogy a készülék vezérlése igazán egyszerű . A sötétvörös árnyalatú funkcionális elemek elegánsak és nem feltűnőek , miközben érdekes színkiegészítést jelentenek. A házon lévő mélyedések esztétikusak, és emellett kevésbé csúszóssá teszik a borotvát a kézben .


Tartozék: borotva, műanyag védőkupak, fejtisztító kefe, USB töltőkábel, használati utasítás.


Adatok:

Akkumulátor: lítium akkumulátor

Teljes töltési idő: 1,5 óra

Üzemidő teljes töltés után: ~120 perc

Szín: fekete árnyalatok

Garancia: 12 hónap

Kessner 147066 Fodrász nyíró

Kessner:

Magyarországon és Romániában a Kallos márka piacvezető a professzionális hajápolási termékek szektorában. A Kallos termékek egyedülállóak Európában az ár-érték arány vonatkozásában. A termékpalettán professzionális hajápolási-, testápolási- és finomkozmetikai termékek találhatóak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kessner 147066 Fodrász nyíró termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!