Lr Health & Beauty 70110-3 Zeitgard Pro Bőröregedés-Csökkentő Szett arcápolás

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 70110-3 Zeitgard Pro Bőröregedés-Csökkentő Szett arcápolás 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120469-70110-3
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 70110-3 Zeitgard Pro Bőröregedés-Csökkentő Szett arcápolás:

LR Zeitgard Pro bőröregedés-csökkentő szett tartalma: készülék /melyhez mind a 4 féle bőrápoló fej csatlakoztatható/, bőröregedés-csökkentő fej

Fedezd fel a mindennapos szépségápolási rutin új szintjét: a szabadalomra bejelentett Zeitgard Pro kozmetikai készülék a műszeres kozmetika új generációja a legmagasabb szinten az időtlen szépségért.

Egy kiemelkedő, hightech készülék, mely modern technológiákat, mint az ultrahang és az oszcilláció, négy különböző szépségeszközzel egyesít, a szépségszalonok minőségében.

Bőröregedés-csökkentő fej: hatékony bőröregedés-csökkentés ultrahangos technológiával

A hatékony bőröregedés-csökkentő fej gondoskodik a rugalmasságról és csökkenti a bőröregedés jeleit. A fej ultrahangos technológiája serkenti a sejtanyagcserét, valamint a bőr kollagénszintézisét, sőt a hatóanyagokat a bőr mély rétegeibe juttatja. A bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. A ráncok jelentősen csökkennek. 

Mindennapi használatra, reggel és este egyaránt.

• Bőrsimító öregedésgátló kiegészítő az időtlen szépségért és a ragyogó bőrért

• Modern ultrahangos technológia

• A feszesebb, rugalmasabb bőrért és kevesebb ráncért

A bőröregedés-csökkentő fej együttes használata a ZEITGARD arcápoló termékekkel és a bennük található hatóanyag-szállító rendszerrel feszesebb, rugalmasabb és tónusosabb bőrt biztosít.

Mikor használjam a bőröregedés-csökkentő fejet?

Az idő előrehaladtával egyre jobban megmutatkoznak a nem megfelelő arctisztítás és arcápolás, hiányzó fényvédelem, helytelen táplálkozás és az oxidatív stressz eredményei.

Ehhez hozzáadódnak még a már lassuló, vagy teljesen működő folyamatok biológiai hatásai is. Az "organikus anyag" összehúzódik, a bőrszerkezet veszít rugalmasságából, a mimika is romlik.

Az ultrahangos rezgések passzív kontúrozó tréningként hatnak az arcizmaidnak. A bőrsejteket újra formába hozzák, támogatják a vérellátást és stimulálják a szövetek lelassult folyamatait, valamint növelik a kollagén és az elasztin képződését - akár a duplájára. A bőröd feszesebb és rugalmasabb lesz, a kötőszövetek megfeszülnek. A mimikai és szárazságból fakadó ráncok csökkennek.

Hogyan használjam a bőröregedés-csökkentő fejet?

Az arctisztítás után - mindegy, hogy a tisztító fejjel vagy a radírozó fejjel és a Zeitgard arctisztító tonikkal - az arcbőr készen áll az ápolásra. A bőranalízis segítségével megtalálhatod a megfelelő Zeitgard terméket a bőrápoló rutinodba.

Először vidd fel a kívánt szérumot, majd a nappali krémet, melyet a bőröregedéscsökkentő fejjel lassan az orcák és a Tzóna felületén bedolgozhatsz! Ezután következhet a szemkörnyék ápoló, ezt is bedolgozhatod a bőröregedés-csökkentő fejjel!

A Zeitgard PRO megfelelő használat mellett teljesen biztonságos ultrahangfrekvenciát bocsát ki otthoni, mindennapos használatra, melyet könnyedén a szépségápolási rutinodba illeszthetsz. A Dermatest Intézet kutatásai is bizonyítják, hogy a rendszeres bőröregedéscsökkentő kezelések maximális és látható eredményeket hoznak.

A bőröregedés-csökkentő fejet a szem környékén is használhatom?

A szem környékén a bőr nagyon vékony és sokkal érzékenyebb, mint az arc többi részén, ezért próbáld ki, hogy itt nem kellemetlen-e számodra. Megfelelő használat mellett a bőröregedés-csökkentő fej nem káros, de nem erre területre lett kifejlesztve. A 2 az 1-ben szemkörnyék ápolóval és maszkkal (Nanogold vagy Beauty Diamonds) használva azonban alkalmazható a szemkörnyéken is. A szemkörnyék szárazságra hajlamos, így szüksége van kollagén-utánpótlásra, hogy a karikák és szarkalábak eltűnjenek.

A bőröregedés-csökkentő fej nemcsak mélyre juttatja a hatóanyagokat, hanem aktiválja a sejtek kollagénvázát is, hogy újraépüljenek. Az ultrahang által képződő meleg ellazító és jótékony hatású. Ápold a szemkörnyéked naponta 5-5 másodpercig a bőröregedés-csökkentő fejjel az alsó és felső szemhéjon az orr irányából kifelé haladva! Vidd fel a 2 az 1-ben szemkörnyék ápolót és maszkot heti 2 alkalommal maszkként és hagyd, hogy kifejtse hatását az éjszaka folyamán! A szemek így újra frissek és ragyogók lesznek.

Milyen termékeket használhatok a bőröregedés-csökkentő fejjel?

Minden szérumot és arcápoló krémet be tudsz dolgozni a bőrbe a bőröregedés-csökkentő fejjel. A legjobb hatást azonban a hatóanyag-szállító rendszerrel rendelkező termékekkel érsz el, vagyis a Nanogold, Beauty Diamonds és Platinum termékekkel. A bőröregedéscsökkentő fej, vagy sokkal inkább az ultrahang ebben az esetben katalizátorként hat, mely segíti a termékek gyorsabb beszívódását és a hatóanyagokat a mély bőrrétegekbe juttatja.

A bőröd aktuális igényétől függően vigyél fel egy szérumot a nappali krém alá, este pedig egy jótékony hatású maszkot!

Bekapcsoltam a készüléket a bőröregedés-csökkentő fejjel, de nem történik semmi. Elromlott a készülék?

A bőröregedés-csökkentő fej ultrahangfrekvenciával működik, ami az emberi fül számára nem hallható. Ha a bekapcsoló gomb világít, akkor a készülék működőképes. Van egy trükk, ami az ultrahangos rezgéseket láthatóvá teszi. Cseppents egy csepp vizet a bekapcsolt készülék metál felületére. Rövid idő elteltével "táncolni" kezd majd a felületen.

Lr Health & Beauty 70110-3 Zeitgard Pro Bőröregedés-Csökkentő Szett arcápolás

Lr Health & Beauty arcápolás:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 70110-3 Zeitgard Pro Bőröregedés-Csökkentő Szett termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!