Lr Health & Beauty 70106 Zeitgard Pro Tisztítókészlet arcápolás

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 70106 Zeitgard Pro Tisztítókészlet arcápolás 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120462-70106
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 70106 Zeitgard Pro Tisztítókészlet arcápolás:

LR Zeitgard Pro arctisztító készlet tartalma: Zeitgard Pro készülék, professzionális arctisztító kefe fej, arctisztító kefe fej adapter, arctisztító krém

Tisztító rituálé a ragyogóan szép bőrért

A hatékony tisztítás a szép arcbőr alapja. Az innovatív tisztító fej oszcillációs technológiával 10x hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás. Mindennapi használatra a Zeitgard arctisztíó krémmel - minden bőrtípusra ajánlott.

A tisztító fej egyedülálló higiéniai koncepcióval rendelkezik. A kefe szálait antibakteriális MicroSilverBGTM-vel látták el. A bőrkép javul, a bőrszerkezet kisimul.

Tökéletes összhang:

A Zeitgard arctisztító krém a tisztító fejjel kombinálva pórus mélységig tisztít.

Zeitgard arctisztító krém

A Zeitgard arctisztító krém gyengéden tisztít, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől és felkészíti az arcápoló felvitelére. Így a bőr könnyebben felveszi az aktív összetevőket. Az arctisztító krém javítja a bőrmegjelenést, friss és tiszta bőrképet eredményez, valamint támogatja a bőr regeneráló képességét.

Miben különbözik a Zeitgard PRO a versenytársaktól és mit jelent az oszcilláció?

Az oszcilláció a fizika szemszögéből a vibráció egy fajtája. A legfontosabb, hogy az oszcilláció során a kefe nem ír le teljes kört - tehát forog -, így a szennyeződéseket eltünteti. A kefe az oszcilláció által (a latin oscillare szóból ered, jelentése: lendül, lenget) csak kisebb mozdulatokat tesz ide-oda (kb. 6400-szor 1 perc alatt), így gyengédebben és alaposabban tisztít.

A hangfrekvencia, vagyis a lendület sebessége, ami itt működik, irritáció nélkül tisztítja a bőrt. Más technikák egy irányban kezeli a bőrt. Úgy kell elképzelni, ahogy egy szivaccsal kis mozdulatokkal sikálsz valamit, akkor gyorsabb eredményeket érsz el. Ha csak egy irányba sikálsz, akkor megsértheted a felület struktúráját és csak a legfelső réteget szabadítod meg a szennyeződéstől.

Az egyedülálló MicroSilver BGTM technológia biztosítja a higiéniát a kefefejek számára és a lekerekített kefefejek gyengéden, de hatékonyan tisztítják a bőrt.

Ha másik készüléked van, hasonlítsd össze a készülékeket egy benedvesített kozmetikai kendő vagy egy nejlonharisnya segítségével. Fektesd le a készülékeket bekapcsolva egymás mellé. A rotáló készülékek roncsolják a bőrt - ez jól látható a harisnya gyors, körkörös mozgása által. A tisztító fej oszcilláló mozgással nyugodt pozícióban hagyja a harisnyát - ez történik a bőröddel is.

Mikor használjam a tisztító fejet?

A tisztító fej tökéletes a mindennapos, reggeli arctisztításhoz, illetve este a smink eltávolításához és az arcbőr szennyeződésektől való megszabadításához.

Az alapos arctisztítás a hatékony arcápolás alapja. Csak a tiszta bőr tudja megfelelően felvenni az arcápolók összetevőit.

Lefekvés előtt fontos a smink eltávolítása, ugyanis ha este nem mosod le a sminket, a pórusok betömődhetnek, a bőrön pedig mitesszerek, pattanások és piros pontok képződhetnek. Ha nem használsz sminktermékeket, akkor is fontos reggel és este a kosz és az izzadtság eltávolítása az arcbőrről.

Hogyan használjam a tisztító fejet?

Kezdd a napot a tisztító fejjel és az arctisztító krémmel!

Nedvesítsd be az arcod és vidd fel az arctisztító krémet! Ezt kifejezetten a Zeitgard PRO készülékhez fejlesztettük ki - felhabzik az oszcilláló mozgás hatására, kíméletesen távolítja el a koszt és a felesleges faggyút.

Támogatja a bőr természetes védekezőképességét, használata a tisztító fejjel 10x hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás.

Pattintsd a készülékre a tisztító adaptert, majd a tisztító fejet!

Az antibakteriális, lekerekített kefeszálak gyorsan mozognak ide-oda, hasonlóan az elektromos fogkefék mozgásához. Kíméletesen tisztítják a bőrt, de pórusmélységig hatolnak.

Kapcsold be a Zeitgard PRO készüléket és alkalmazd a tisztító fejjel az arc felületén! Egyénileg eldöntheted, hogy milyen hosszan és milyen erősséggel vezeted végig a kefét a bőrödön. Ha kellemetlenséget tapasztalsz, csökkentsd a nyomást vagy fejezd be az adott bőrfelület tisztítását.

A tisztító fej oszcilláló, vibráló mozgása serkenti a bőr vérkeringését - a bőr egészséges és ragyogó lesz.

Egészítsd ki az arctisztító rutinod a Zeitgard arctisztító tonikkal! A bőröd felfrissül és készen áll a nappali ápolásra.

Este a sminkednek megfelelően 20-30 másodpercig kell tisztítani az adott bőrfelületeket. Itt is ajánlott a Zeitgard arctisztító tonik használata a rutin lezárásaként, hogy az éjszakai krém a megtisztított bőrön kifejthesse jótékony hatását.

Hetente 2 alkalommal ajánlott a radírozó fej használata a tisztító fej helyett, az intenzív tisztításért.

HASZNÁLAT

A megfelelő arctisztítás az időtlen szépség és a ragyogó arcbőr alapja. Ehhez naponta 1-2 alkalommal rutinszerű arctisztítás szükséges. A legjobb eredményekért használd a Zeitgard arctisztító krémet reggel és este a tisztító fejjel. Ez a kombináció tízszeres hatékonysággal bír.

A harungana kivonat támogatja a bőr regenerálódását, ami javítja a bőrmegjelenést is. Védi a bőrt, láthatóan finomítja a pórusokat, csökkenti a gyulladások kialakulásának esélyét.

Lr Health & Beauty 70106 Zeitgard Pro Tisztítókészlet arcápolás

Lr Health & Beauty arcápolás:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 70106 Zeitgard Pro Tisztítókészlet termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!