Lr Health & Beauty 96034 Turbokid Havi Szett

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 96034 Turbokid Havi Szett 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120468-96034
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 96034 Turbokid Havi Szett:

LR TurboKid őszibarack ízű havi szett - Immunerősítés gyerekeknek  /LR Aloe vera barackos ivógél, LR Vita Active, LR Colostrum Liquid/

Egy teljes hónapra elegendő őszibarackos ivógél, a hozzá tartozó immunerősítő folyadékkal és az ízletes multivitamin koncentrátummal kedvező áron. Biztosítja a hosszú távú immun védelmet, és támogatja gyermekeink szervezetének ellenálló képességét a vírusokkal és baktériumokkal szemben. 

A Turbokid megoldáscsomag titka három összetevőjének kombinált alkalmazása. Az Aloe vera őszibarack ízű ivógél, a Colostrum Liquid és a Vita Active együttese minden mikrotápanyagot biztosít a szervezet számára és védelmet nyújt a külső kórokozók ellen. A Turbokid megoldáscsomag termékeinek hosszú távú, kúraszerű alkalmazásával a gyerekek immunrendszere megerősödik és kialakul az ideális védelmi rendszer.

1. LR Aloe vera őszibarack ízű ivógél (1000 ml)

  • 98% tiszta aloe verával
  • Az immunrendszer normál működéséért
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Aloinmentes

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ugyanakkor 98% tiszta aloe vera gél van benne, ezáltal a legkoncentráltabb ivógél. A hozzáadott cukor hiánya miatt a kalóriaértéke szintén csökkentett. Ezáltal tökéletesen ellenőrizhető a napi cukorbevitel mennyisége. Akár cukorbetegség miatt, akár a tudatos táplálékbevitelre és életmódra törekedve. A dietetikusok szerint is nagyon fontos, hogy az étkezések során minimalizáljuk a cukorbevitelt és a vércukorszintet alacsonyan tartsuk. Manapság sokan tudatosan figyelnek a cukorbevitelre. Pontosan nekik fejlesztette ki az LR az Aloe vera őszibarack ízű ivógélt.  Az Aloe vera őszibarack ízű ivógél egy napi adagja csak 13.5 kJ (3,6 kcal) energiát tartalmaz. Méltán népszerű a remek íze miatt, amit az ízhatás tesztelésében résztvevő LR Partnerek is megerősítettek.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Gyerekeknek naponta 30 ml az étkezések előtt. Fogyaszd az Aloe vera őszibarack ízű ivógélt ízlésed szerint tisztán, behűtve vagy szobahőmérsékleten. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

2. LR Vita Active (150 ml)

  • 21 féle gyümölcs és zöldség koncentrátuma
  • 10 vitamin napi bevitelének 100%-a
  • Teljes körű vitaminellátás zöldségekkel és gyümölcsökkel

Multivitamin minden korosztálynak! Intenzív koncentrátum 21 féle gyümölccsel és zöldséggel, mely 10 vitamin napi bevitelének 100%-át biztosítja. A D- és a B6-vitamin támogatják az immunrendszert, a B12-vitamin segíti a sejtek osztódását, a B1-vitamin pedig hozzájárul a szív normál működéséhez. A megfelelő vitaminellátást már napi 1 teáskanál (5 ml) fedezi. Nem tartalmaz tartósítószert és színezékanyagot.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Napi 1 teáskanál (5 ml) étkezés közben vagy után. Összekeverheted vízzel, joghurttal vagy müzlivel. Tartós fogyasztás ajánlott. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől. Ne tárold 20 fok felett! Kibontás után jól zárd vissza, hűtőszekrényben tárold, és 5 héten belül használd fel! Fogyasztás előtt rázd fel!

3. LR Colostrum Liquid (125 ml)

  • 100% folyékony kolosztrum
  • A kolosztrum az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag

Csecsemőkorban 6 hónapos kor után ajánlott. Gyermek és felnőtt egyaránt szedheti.  Nem tartalmaz színezékanyagot és tartósítószert.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Napi 8 ml.  Ne fogyaszd meleg innivalóval. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

Lr Health & Beauty 96034 Turbokid Havi Szett

Lr Health & Beauty:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 96034 Turbokid Havi Szett termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!