Lr Health & Beauty 95213 Turbokid Havi Szett

Ingyenes házhozszállítással
  • Lr Health & Beauty 95213 Turbokid Havi Szett 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120467-95213
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Lr Health & Beauty 95213 Turbokid Havi Szett:

LR TurboKid mézes havi szett - Immunerősítés gyerekeknek /LR Aloe vera mézes ivógél, LR Vita Active, LR Colostrum Liquid/

Egy teljes hónapra elegendő mézes ivógél, a hozzá tartozó immunerősítő folyadékkal és az ízletes multivitamin koncentrátummal kedvező áron. Biztosítja a hosszú távú immun védelmet, és támogatja gyermekeink szervezetének ellenálló képességét a vírusokkal és baktériumokkal szemben. 

A Turbokid megoldáscsomag titka három összetevőjének kombinált alkalmazása. Az Aloe vera őszibarack ízű ivógél, a Colostrum Liquid és a Vita Active együttese minden mikrotápanyagot biztosít a szervezet számára és védelmet nyújt a külső kórokozók ellen. A Turbokid megoldáscsomag termékeinek hosszú távú, kúraszerű alkalmazásával a gyerekek immunrendszere megerősödik és kialakul az ideális védelmi rendszer.

1. LR Aloe vera mézes ivógél (1000 ml)

  • 90% tiszta aloe verával és 9% virágmézzel
  • Az immunrendszer normál működéséért
  • Támogatja az anyagcserét
  • Aloinmentes

Az Aloe vera mézes ivógél egy természetes termék 90% aloe vera zselével és 9% mézzel. Az értékes összetevők támogatják a jó közérzetet és az anyagcserét. Az ajánlott napi beviteli mennyiség fedezi a napi C-vitamin bevitel 75%-át. Aloe vera mézes ivógél hagyomány és egészség. Az Aloe vera teljesen természetes, ami világszerte népszerű és már évezredes tradíciót tud maga mögött. A mexikói aztékok, az egyiptomi fáraók és Nagy Károly is használták utazásaik és területhódításaik során az aloe vera jótékony hatását. 

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Gyerekeknek napi 30 ml étkezés előtt. Az ivógélt fogyaszd ízlés szerint magában, felhígítva, hűtve vagy szobahőmérsékleten. Az ajánlott napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni. Figyelj a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életmódra. Gyermekektől távol tartandó!

2. LR Vita Active (150 ml)

  • 21 féle gyümölcs és zöldség koncentrátuma
  • 10 vitamin napi bevitelének 100%-a
  • Teljes körű vitaminellátás zöldségekkel és gyümölcsökkel

Multivitamin minden korosztálynak! Intenzív koncentrátum 21 féle gyümölccsel és zöldséggel, mely 10 vitamin napi bevitelének 100%-át biztosítja. A D- és a B6-vitamin támogatják az immunrendszert, a B12-vitamin segíti a sejtek osztódását, a B1-vitamin pedig hozzájárul a szív normál működéséhez. A megfelelő vitaminellátást már napi 1 teáskanál (5 ml) fedezi. Nem tartalmaz tartósítószert és színezékanyagot.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Napi 1 teáskanál (5 ml) étkezés közben vagy után. Összekeverheted vízzel, joghurttal vagy müzlivel. Tartós fogyasztás ajánlott. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől. Ne tárold 20 fok felett! Kibontás után jól zárd vissza, hűtőszekrényben tárold, és 5 héten belül használd fel! Fogyasztás előtt rázd fel!

3. LR Colostrum Liquid (125 ml)

  • 100% folyékony kolosztrum
  • A kolosztrum az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag

Csecsemőkorban 6 hónapos kor után ajánlott. Gyermek és felnőtt egyaránt szedheti. Nem tartalmaz színezékanyagot és tartósítószert.

A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. 

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Napi 8 ml.  Ne fogyaszd meleg innivalóval. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

Lr Health & Beauty 95213 Turbokid Havi Szett

Lr Health & Beauty:

Az LR, több, mint 20 éve az egészség és a szépség szolgálatában áll, több, mint 30 országban világszerte. Forgalmuk évről-évre növekszik. Ami elsősorban a csaknem 300.000 független LR partnernek köszönhető.

"Mi az LR-nél egy olyan egészség és szépségrendszert hoztunk létre, amely segít az egészséged és a szépséged megőrzésében. Karrier és bónuszrendszerünk nagyvonalú, így a szépség és egészség mellett az anyagi függetlenség lehetőségét is megtalálod nálunk."

Dr. Jens M. Abend, CEO

LR Health & Beauty Systems

Szállítási idő: Amennyiben van raktárunkban, 1-2 munkanap, rendelés esetén 1-3 hét!

Garancia: Lásd a termék csomagolásán!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Lr Health & Beauty 95213 Turbokid Havi Szett termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!