Life Care Ránctalanitó szérum arcra 30 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Ránctalanitó szérum arcra 30 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113957-21197
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Ránctalanitó szérum arcra 30 ml:

BEMUTATÁS

Ez az arcbőr-szérum Pentavitint® tartalmaz, amely innovatív összetevőként díjazva is lett. 100%-ban természetes és a Matrixyl® synthe6®- tal kombinálva a bőr megfelelő hidratálásáért felelős. Emellett a ránctalanításban, és a bőr színének egységesítésében is elévülhetetlen érdemei vannak. Ez a forradalmian új formula Lipactive Inca Inchit tartalmaz, és Omega 3,6 és 9 természetes zsírsavakban gazdag. Az eredmény pedig nem más, mint fiatalabb, selymes tapintású és egyenletes színű bőr, illetve csökkenő rácok.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A Pentavitin, egy olyan 100%-ban természetes összetevő, amelyet növényekből vontak ki, és amely azonnali és mély hidratálást tesz lehetővé akár 72 órán keresztül. Ez a hatóanyag 2012-ben "innovatív összetevő" díjat kapott a BSB Cosmetic Association és a PCHI (Personal Care and Home care Ingredients trade show) világhírű szervezettől. Úgy viselkedik, mint egy mágnes. Magához vonzza és megtartja a nedvességet a bőrben. A titok abban rejlik, hogy a szénhidrát szerkezete megegyezik az emberi bőr struktúrájával. Speciális arányban tartalmaz szénhidrátot és búzát, amelynek köszönhetően jelenleg a legjobban hidratáló és hosszantartó hatású hatóanyag.

HASZNÁLATI UTASITÁS

A megtisztított arcbőrre cseppentsünk néhányat, majd addig masszírozzuk finoman, amíg az magába nem szívja.

Life Care Ránctalanitó szérum arcra 30 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Ránctalanitó szérum arcra 30 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!