Life Care Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel 250 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel 250 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114017-4320
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel 250 ml:

BEMUTATÁS

A Kräuter® nyugtató testápoló alapja a mogyoróvaj, amelyet az afrikai Shea fából nyernek. Érzékeny bőrre is ajánlott. Mindennapos használat mellett puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt. A shea vaj az UV sugaraktól és a külső káros hatásoktól is megvédi a bőrt. Megakadályozza a ráncok kialakulását, és megnyugtatja az érzékeny bőrt. A BIO shea vajas testápoló kiváló az érzékeny és száraz bőrnek.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A különleges összetevők, mint az ellenőrzött biológiai gazdaságból származó argánolaj és mandulaolaj, illetve a hidratáló, nyugtató és védő hatásáról ismert shea vaj, segítik a bőr természetes rugalmasságát és egészségét visszanyerni, miközben bársonyossá teszik a bőrt. Az argánkivonat rendkívül gazdag telítetlen zsírsavban, és ápolja az érzékeny és különleges ápolásra szoruló bőrt. Simává és selymessé varázsolja. Antioxidánsokban gazdag, így az új sejtek képződését is támogatja. A mandulaolajat már az ősidőkben is alkalmazták a test és az arcbőr masszírozásához, hiszen könnyen felszívódik, és a kiváló tápanyagainak köszönhetően, a bőr sugárzó és gyönyörű lesz a masszázs után. Kiválóan gyógyítja a bőr gyulladásait. Míg a shea vaj az UV sugaraktól és a külső káros hatásoktól védi a bőrt, valamint megakadályozza a ráncok megjelenését, és megnyugtatja az irritált bőrt.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Tiszta bőrre vigyük fel, és gyengéden masszírozzuk be. Szembe ne kerüljön, gyermekek elől elzárva tartandó. A Kräuter® testápoló BIO Shea vajjal egyaránt ideális száraz és normál bőrre. A kiváló hidratáló hatás óvja a bőrt a külső káros hatásoktól.

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.

Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Life Care Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel 250 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Kräuter® nyugtató testápoló, shea vajjal és BIO gyógynövényekkel 250 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!