Life Care Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113955-21199
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex:

BEMUTATÁS

A hialuronsav szerepe, hogy megőrizze a fiatal és egészséges epidermiszre jellemző tulajdonságokat: selymesség, rugalmasság és feszesség; Ezek hiánya ugyanis ráncokhoz, ráncosodáshoz vezet.


A hialuronsav és a kollagén kombinációjának aktív hatása hozzájárul a bőr frissességének és rugalmasságának a megőrzéséhez, valamint a haj és a körmök szépségéhez is.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

A hialuronsav fiatalon és egészségesen tartja a legfelső hámréteget (epidermisz). Segít megőrizni annak ellenálló képességét, rugalmasságát és feszességét. A hiánya ráncossá, és érdessé teszi a bőrt. A termékben található fontosabb hatóanyagok, mint a hialuronsav és a kollagén kombinációja, hozzájárulnak a bőr frissességének és rugalmasságának a fenntartásához. Emellett a haj és a körmök szépségére, egészségére is jó hatással van.

HASZNÁLATI UTASITÁS

15 éves kor felett naponta egy kapszula ajánlott. Fénytől, gyermekektől elzárva, száraz és hűvös helyen tárolandó. A hagyományos étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. Az ajánlott napi adagolást ne lépjük túl.

Life Care Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!