Life Care Arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal 250 ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal 250 ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114019-4620
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal 250 ml:

BEMUTATÁS

A bőr állandóan sejtregenerációs folyamatban van - az elhalt sejtek fokozatosan felhalmozódnak a bőr felszínén, elrejtve alattuk az új és egészséges sejtek rétegét. Ennek a feleslegnek a eltávolítására a bőrradírozás a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer. A bőrradírozás serkenti a vérkeringést és hozzájárul a jobb oxigénellátáshoz, ami természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Life Care®, arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal - hialuronsavval, kenderolajjal, mandulaolajjal és E-vitaminnal bevont cukorkristályokat tartalmaz, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket és intenzíven hidratálják a bőrt, így érintése selymes lesz.

Hialuronsav - a bőr csodálatos összetevője, hidratál, megakadályozza az idő előtti öregedést és helyreállítja a rugalmasságot, csökkentve a finom ráncokat, különösen az epidermisz vízhiánya miatt.

Kenderolaj - a szebb, rendkívül táplált bőr titka, segít helyreállítani a bőrgátat.

Édes mandulaolaj - jó szövetséges a száraz bőr ellen, kiváló hidratáló a bőr számára, különösen a száraz, dehidratált bőrűek számára.

E-vitamin - hidratálja a bőrt, harcol a szabadgyökök ellen, megakadályozva ezzel a bőr idő előtti öregedését és közvetlen módon csökkentve a ráncokat.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Vigye fel a nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozza be a bőrbe, majd öblítse le meleg vízzel. Kerülje a szembe jutást. Gyermekektől elzárva tartandó.

Life Care Arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal 250 ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Arc- és testradír hialuronsavval és kenderolajjal 250 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!