Life Care 3x fogfehérítő gél

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care 3x fogfehérítő gél  0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#114041-21277
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care 3x fogfehérítő gél :

BEMUTATÁS

3 x Fogfehéritő gél, Life Smile, Life Care® kiegészítik a Life Smile fogfehérítő csomagot, LED fénnyel, Life Care® Kód: 21276 - termékünket a természetesen fehérebb fogakért, mindenféle mellékhatás nélkül.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

PAP technológia - fogfehérítés HIDROGÉN-PEROXID NÉLKÜL

A PAP a Phthalimido-Peroxy-Caproic sav rövidítése, amely igazából EGY ÚJ fogfehérítési technológia, amely nem jár fájdalommal és fogérzékenységgel, nem irritálja az ínyt, és nem támadja meg a fogzománcot se.

A hidrogén-peroxid (oxigénes víz) egy olyan anyag, amelyet különösen a fogorvosok gyakran használnak fogfehérítésnél. A fogak külső felületén alkalmazva éri el fehérítő hatását. Azonban mivel egy igen agresszív hatóanyag, a fogzománcot is károsíthatja, és fokérzékenységet okozhat (érintésre megjelenő fájdalom, kellemetlen érzés meleg vagy hideg italok fogyasztása közben, stb...).

A fogfehérítő gélek szódabikarbóna alapuló formulák, amelyek további természetes összetevőket is tartalmaznak. Ilyen az Aloe Vera, a Matricaria, a gránátalmamagolaj és az olyan természetes kivonatok, mint a mentol, a limonén, a pinén és a β-pinének.

A szódabikarbóna természetes fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékonyságát már bizonyította a fogakon lévő foltok eltávolítása és a fogfehérítés során. Ezért számos kereskedelmi forgalomban kapható fogkrém és fogfehérítő-szett népszerű összetevője.

Szemmel látható eredmények napi 10 perc használattal már mindössze 6 nap után.

MOST otthonod kényelméből fehérítheted a fogaidat. Fájdalommentes, nem okoz érzékenységet, és időt takarítasz meg vele.

HASZNÁLATI UTASITÁS

1. Vigyen fel 1/4 fecskendo fehéríto gélt a tálca mindkét oldalára, alkalmazzon annyit, hogy a fogak felszínét lefedje, de az ínyt ne.

2. Helyezze a tálcát a fogak felszínére. Törölje le az ínyével érintkezo gélt.


Figyelmeztetés:

Ez a termék nem alkalmas kerámia-/ műfogak, foglemezek, koronák, tömések vagy szuvas fogak fehérítésére.

Ez a termék nem ajánlott 16 év alatti gyermekek és terhes nők számára.

Azért, mert különböző fokú érzékenységünk van, fennáll annak a lehetősége, hogy enyhe kényelmetlenséget érezünk, ami teljesen normális. Ha az érzékenysége súlyos, kérjük, csökkentse a használat idejét vagy hagyja abba a használatot.

Life Care 3x fogfehérítő gél

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care 3x fogfehérítő gél termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!