Life Care Life Impulse® Öko Mix Graviola Ital - Fenntartja A Sejtek Egészségét 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Life Impulse® Öko Mix Graviola Ital - Fenntartja A Sejtek Egészségét 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109295-7010
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Life Impulse® Öko Mix Graviola Ital - Fenntartja A Sejtek Egészségét 500ml:

Ökológiai antioxidáns keverék Graviolával, homoktövissel és almával, Life Care®
  • Kiváló antioxidáns,

  • lassítja a sejtek öregedését,

  • erősíti az immunrendszert,

  • elpusztítja a parazitákat és az emésztőrendszerben található férgeket,

  • vegán termék.

Bemutatás

Erős antioxidáns. Támogatja az anyagcserét. A graviola gyümölcse (soursop - savanyú anóna) a különböző bakteriális és gombás fertőzések gyógyító hatásáról ismert. Erősíti az immunrendszert, és megelőzheti a megfázást. A homoktövis rendkívüli antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, stimulálja az immunrendszert. Megfázás, vírusos légúti betegségek, gyomorfekély és sok más betegség esetén támogatja a szervezetet. A homoktövisnek emellett bőrpuhító, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő hatása is van, valamint vitaminnal is ellátja a szervezetünket.
A flavonoidokban gazdag alma kiváló antioxidáns. Támogatja az immunrendszert, és segíti az emésztést. Az alma a cukortartalma ellenére a hagyományos édességeknél 70%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz.

Előnyök és hatások

A BIO gyümölcslé egyedülálló formulája, jótékony hatással van az anyagcserére. A graviola homoktövis és alma kombinációja lassítja a sejtek öregedését, és fenntartja az egészségüket. C-vitaminban, káliumban, magnéziumban, Omega 3, 6, 9 és 7 zsírsavakban, valamint más vitaminokban gazdag. A vér koleszterinszintjének csökkentésében fontos szerepe van. A graviolában lévő hatóanyagok a paraziták és a férgek kérlelhetetlen ellenségei.

Használati utasítás

Minősített termék: BIO, KOSHER, VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS termék. Felnőttek megelőzésképpen 30 ml-t fogyasszanak belőle naponta. Fogyasztása 3 éves kor felett ajánlott. (A napi adagolás a gyerekeknek a testsúly függvényében számolható ki). Az ajánlott napi mennyiséget ne lépjük túl. A graviola lé nagy mennyiségben (több mint 60 ml/nap) a kalciumkoncentrátum megnövekedéséhez vezethet, amely befolyásolhatja a máj és vese működését. Alacsony vérnyomással rendelkezők migrént, enyhe szédülést tapasztalhatnak a termék fogyasztását követően. Állapotos vagy szoptató hölgyeknek a termék fogyasztása nem javasolt. A terméket ne használjuk együtt Q10 koenzimmel, Korall Kalciummal, Super Waterrel és OxyLife-val.

Termék kódja: 7010

Life Care Life Impulse® Öko Mix Graviola Ital - Fenntartja A Sejtek Egészségét 500ml

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Life Impulse® Öko Mix Graviola Ital - Fenntartja A Sejtek Egészségét 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!