Life Care Napraforgómagból Készült Lecitin, Lágy Kapszula - Javítja a Kognitív Funkciókat 30db

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Napraforgómagból Készült Lecitin, Lágy Kapszula - Javítja a Kognitív Funkciókat 30db 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109276-7095
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Napraforgómagból Készült Lecitin, Lágy Kapszula - Javítja a Kognitív Funkciókat 30db:

Tulajdonságok

  • elősegíti a kognitív funkciót,
  • energiát nyújt a szervezetnek,
  • növeli a koncentrációs képességet,
  • hozzájárul a szellemi teljesítmény növeléséhez,
  • segíti az idegrendszer optimális működését.

BEMUTATÁS

A lecitin a növényi és állati szövetekben található zsíros anyagok csoportja, amely fontos szerepet játszik a szervezet egészségének megőrzésében.

A lecitin legnépszerűbb fajtája közé tartozik a szójalecitin, a tojássárgájából és a napraforgómagból kinyert lecitin. Természetesen olyan élelmiszerekben is megtalálható, mint a hús, a tenger gyümölcsei, a tejtermékek, a zöldségek és a hüvelyesek.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszulák, Life Care® étrend-kiegészítő segíti az agy tanulási és memóriafolyamatait, valamint az idegrendszer megfelelő működését. A napraforgómagból készült lecitin támogatja az intellektuális erőfeszítést, táplálja az idegsejteket, és olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a test működéséhez és fejlődéséhez. Különösen a következő tápanyagokat tartalmazza: kalcium, kálium, foszfor, vas, kolin, inozitol, Omega-3 zsírsavak és Omega-6 zsírsavak.

A lecitin fő előnyei

>> Javítja a kognitív funkciókat, és támogatja a memóriát >> Fizikai és mentális stressznél szabályozza a kortizol (stresszhormon) szintjét >> Energiával tölti fel a szervezetet, és javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet >> Támogatja az agy egészségét, hiszen a foszfatidil-szerin részt vesz az idegi kapcsolatcserében

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Naponta két kapszula javasolt. Lehetőleg étkezés közben fogyasztandó. Szedése kizárólag 16 éves kor felett ajánlott. Ne lépjük túl az ajánlott napi adagot. A hagyományos étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. A csomagoláson feltüntetett dátumig fogyasztható. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.

Life Care Napraforgómagból Készült Lecitin, Lágy Kapszula - Javítja a Kognitív Funkciókat 30db

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Napraforgómagból Készült Lecitin, Lágy Kapszula - Javítja a Kognitív Funkciókat 30db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!