Life Care Life Impulse® Antioxidáns Kapszula Vitaminokkal És Q10 Koenzimmel - A Szív Egészségéért 30db

Ingyenes házhozszállítással
  • Life Care Life Impulse® Antioxidáns Kapszula Vitaminokkal És Q10 Koenzimmel - A Szív Egészségéért 30db 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#109290-743
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Life Care Life Impulse® Antioxidáns Kapszula Vitaminokkal És Q10 Koenzimmel - A Szív Egészségéért 30db:

  • óvja a szív egészségét

  • antioxidáns

  • aminosavakban gazdag

  • megköti a szabad gyököket

Bemutatás

A Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® alapanyagának a szerkezete hasonlít a vitaminokéhoz. Ez az alapanyag minden sejtben megtalálható, és arra használja a szervezet, hogy energiát állítson elő belőle, amelyre a szervek fenntartásához és a szervezet karbantartásához szüksége van. A különféle vizsgálatok kimutatták, hogy a Q10 koenzim segít a krónikus szívelégtelenség és a magas vérnyomás megelőzésében.

Elonyök és hatások

A Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® táplálékkiegészítő aminosavakban és antioxidánsokban gazdag. A szakértők kimutatták, hogy a rendszertelen életmód befolyásolja a Q10 koenzim mennyiségét a szervezetben, és ezáltal sokszor szükséges, hogy mi magunk pótoljuk azt. A termék nem csak a szív és a teljes szív- és érrendszer egészségének megőrzését támogatja, hanem az energiaszintet is növeli. A Q-10 antioxidánsokban gazdag, amely megvédi az érrendszert, lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, és meghosszabbítja élettartalmukat.

Használati utasitás

16 éves kor felett, napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott, étkezés közben, egy pohár vízzel. Az ajánlott napi adagot nem szabad meghaladni. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást. Nedvességtől és kisgyermekektől elzárva tartandó! Felhasználható a csomagoláson jelezett időpontig. A táplálékkiegészitő hűvös, napfénytől elzárt helyen tartandó, maximum 20° C-on.

Termék kódja: 743

Life Care Life Impulse® Antioxidáns Kapszula Vitaminokkal És Q10 Koenzimmel - A Szív Egészségéért 30db

Life Care:

Life Care termékek – megoldás nyújthatnak sok problémára!

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Life Care Life Impulse® Antioxidáns Kapszula Vitaminokkal És Q10 Koenzimmel - A Szív Egészségéért 30db termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!