Vegetár Gluténmentes Kukorica Italpor 400g

Ingyenes házhozszállítással
  • Vegetár Gluténmentes Kukorica Italpor 400g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119431-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Vegetár Gluténmentes Kukorica Italpor 400g:

Kukorica növényi italpor (natúr) egy széleskörűen alkalmazható termék, mely ötvözi az egészséges és modern táplálkozás követelményeit. Növényi alapanyagokból készül, nem tartalmaz laktózt és glutént, helyettesíthetik vele a tejet a laktóz- és gluténérzékenyek is. A termék készítéséhez nem használtak fel génmódosított alapanyagot.

Felhasználás:

Tejhelyettesítő növényi italporunkat ajánljuk reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételekhez is az állati eredetű tejek kiváltására (pl.: édességekbe, pudingokhoz vagy főzelékekbe).

Elkészítése:

Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 5 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.

Tárolás:

24 °C hőmérséklet alatt, ahol a relatív páratartalom kevesebb, mint 70%. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Vegetár Gluténmentes Kukorica Italpor 400g

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Vegetár Gluténmentes Kukorica Italpor 400g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!