Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250g

Ingyenes házhozszállítással
  • Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119403-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250g:

Az Észak-Indiában, meleg, párás klímán termesztett kurkuma hagyományos és sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású.

A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül. Leginkább a dél-ázsiai konyhában találkozhatunk vele, amelynek az egyik legsokoldalúbban alkalmazható alapanyaga, de bőrápoló szerként is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést.

Összetétel: 100 % BIO Kurkuma őrlemény. Nem tartalmaz színező, tartósító és édesítőszereket, illetve növényvédőszereket. GMO mentes.

Felhasználási javaslat:

Húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a worchester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga. Kevésbé ismert, hogy bőrápolás céljára is kitűnő.

Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250g

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!