FODRÁSZ KELLÉK MŰKÖRÖM SMINK PARFÜM
webáruház Termékek   webáruház Termékek

Termékek


HAJFESTÉKEK
HAJFESTÉKEK, HAJSZÍNEZŐK, HAJFESTŐ ESZKÖZÖK
HAJFESTÉKEK

A vezetéknevem Kovácsné Török Viktória 2018. 01. 17.
Fodor Renáta2018. 01. 16.
Ujhelyi Tessza Morella 2018. 01. 15.
Bodnár Zsuzsanna2018. 01. 14.
Mladonyiczki Zsuzsanna2018. 01. 13.
Salehné Darás Brigitta2018. 01. 12.
Wéber Katalin Kati2018. 01. 11.
huszár bernadett2018. 01. 10.
Hanák János2018. 01. 09.
Marton Ildikó2018. 01. 08.
További nyertesek
webáruház gyorskereső   webáruház gyorskereső

gyorskereső


Írd ide azt a témát, amelyre kíváncsi vagy...

webáruház Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó keresés:

paraffin gép mire jó, lady stella termékek debrecen, baridez biztonsági adatlap, alfaparf hajfesték ingyenes szállítás, biztonsági adatlap diamond nails körömlakklemosó, solac intim borotva, körömmatrica ferrari, eveline rosacea, olaj, smink

Egyéb keresések:

ellen, pattanások, házilag, pattanás, krém, color, tippek, szett, debrecen, termékek

webáruház Gyártók   webáruház Gyártók

Gyártók


Kozmetikumok
webáruház Cimkék   webáruház Cimkék

Cimkék 

 

 

HAJFESTÉKEK

A hajfestékek kategóriában számtalan gyártó, számtalan terméke közül válogathatsz, külünböző szinekben, a világostól a sötét minden árnyalatában.

ALFAPARF EVOLUTION HCI/MLV HAJFESTÉKEK

ALFAPARF EVOLUTION HCI/MLV HAJFESTÉKEK
A HCI tiszta Kristályosított Mikropigmentek még hatékonyabban és könnyebben tudnak bejutni a haj szerkezetébe. Krémhidrogén jelenlétében e molekulák összekapcsolódnak, új színmolekulák keletkeznek, még nagyobbak, és még koncentráltabbak, amelyek hosszú időn keresztül stabilan a kapilláris rostban maradnak. Az UV filterek 24 órán keresztül védik a haj színét és egészségét még az erős napsugárzás káros hatásaitól is. Alapszín esetén Keverési arány: Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték alapszínei esetén, amelyekbe beletartoznak a szuperszőkítők is, a keverési arány mindig 1:1,5. Tehát egy tubus Evolution of the Color hajfestékhez, ami 60 ml, 90 ml ALFAPARF krémhidrogént kell keverni. Az így kapott keverék mennyisége 150 ml amely elegendő egy középhosszú haj befestéséhez. A termék kizárólag pontos keverési arányok betartása mellett fejti ki tökéletesen hatását. Az egyik legfontosabb mozzanat a krémhidrogén kiválasztása, amely különösen meghatározó natúr haj világosításánál. A világosítás mértéke a kiválasztott krémhidrogén tömegszázalékától függ.

ALFAPARF EVOLUTION HCI/MLV HAJFESTÉKEKALFAPARF EVOLUTION HCI/MLV HAJFESTÉKEKALFAPARF EVOLUTION HCI/MLV HAJFESTÉKEK

LONDA COLOR HAJFESTÉKEK

LONDA COLOR HAJFESTÉKEK
Extra krémbázisú Londa Professional krémhajfesték az élettel teli, ragyogó mikrogömböknek köszönhetően fiatalos, vibráló színintenzitású és hosszantartó eredményt kölcsönöz a hajnak.

LONDA COLOR HAJFESTÉKEKLONDA COLOR HAJFESTÉKEKLONDA COLOR HAJFESTÉKEK


WELLA MAGMA MELÍROZÓ HAJFESTÉKEKWELLA MAGMA MELÍROZÓ HAJFESTÉKEKWELLA MAGMA MELÍROZÓ HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉKEK
Az exkluzív tartós hajfesték a Schwarzkopf Professional IGORA Royal egy professzionális festék hajra, amelyet a Schwarzkopf Professional szakértő csapata fejlesztett ki. A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét. Ha intenzív színeket és maximális hatás szeretne, akkor az IGORA Royal hajfestékek a megfelelő választás az Ön számára, segítségükkel kiváló takarás érhető el. A hajfestéket az Igora Royal Colorist´s Color & Care Developer színelőhívóval ajánlatos használni. Aktív hatóanyagok: Moringa Oleifera fa kivonat, amely óvja a hajat és erősíti már a festés közben, helyreállítja a haj belső szerkezetét. Az egyedülálló Color Crystal Complex formula a Schwarzkopf Professional laboratóriumaiban lett kifejlesztve, amely neghatározza a szín típusát (barna, réz vagy violett) és más tulajdonságokat, mint például a fedőképességet, a fényt és a tartósságot. A színelőhívó STAC ápoló összetevőt tartalmaz, amely megkönnyíti a fésülést és kiemeli a haj fényét.

SCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉKEK

REVLON OROFLUIDO HAJFESTÉKEK

REVLON OROFLUIDO HAJFESTÉKEK
Az első és egyedüli ammóniamentes hajfesték, amely fény elixírt tartalmaz. A színeredmény tökéletes, nagyon kímélő és ápoló. 100%-os ősz haj fedés, egységes, fénylő színeredmény. Tökéletes technológia, 2 innovatív és egyedi formula - argánt, ciprust és lenmag olajt tartalmaz. Az olaj szétoszlik a hajszálak belsejében, táplálja és ápolja a hajat. Tökéletes, egyedüli hajfesték, ami kiegészíti a haj természetes keratinját.

REVLON OROFLUIDO HAJFESTÉKEKREVLON OROFLUIDO HAJFESTÉKEKREVLON OROFLUIDO HAJFESTÉKEK

ALFAPARF YELLOW COLOR HAJFESTÉKEK

ALFAPARF YELLOW COLOR HAJFESTÉKEK
A kristályosított mikropigmentek segítségével az aloe-vera es a búzacsíra hatóanyaga, könnyen bejut a hajszál mály rétegeibe. Megszünteti a haj dehidratáltságát, mindezt úgy, hogy lagy tapintasú, egészséges hajat hagy maga után. Az aloetrix komplex tartalmaz, A, B, C, E, F vitaminokat, melyek vitalizalnak, valamint proteineket, amelyek táplálnak. Ásványi elemei, erősitik a hajat.

ALFAPARF YELLOW COLOR HAJFESTÉKEKALFAPARF YELLOW COLOR HAJFESTÉKEKALFAPARF YELLOW COLOR HAJFESTÉKEK

MATRIX SOCOLOR.beauty HAJFESTÉKEK

MATRIX SOCOLOR.beauty HAJFESTÉKEK
A SOCOLOR.beauty önbeállító krémhajfesték használata rendkívül egyszerű, eredménye előrelátható, úgyhogy száz százalékig megbízhatsz benne. A fejlett színanyagok biztosítják a hosszantartó hatást és az ősz hajszálak tökéletes fedését. A hajápoló Cera-OilTM komplex telt fényt kölcsönöz a hajnak, lesimítja és a következő festésig táplálja a hajszálakat.

MATRIX SOCOLOR.beauty HAJFESTÉKEKMATRIX SOCOLOR.beauty HAJFESTÉKEKMATRIX SOCOLOR.beauty HAJFESTÉKEK

WELLA ILLUMINA COLOR HAJFESTÉKEK

WELLA ILLUMINA COLOR HAJFESTÉKEK
TÖBB MINT SZÍN, A FÉNY CSODÁJA Az első áttetsző szín, mely minden fényviszonyban ragyog. A szabadalmaztatott MICROLIGHT technológiának köszönhetően magas szintű hajvédelmet biztosít*. 20 egymással keverhető szín Egyszerű és könnyű használat plusz lépések nélkül Egyszerű 1:1 keverési arány Climazon-nal használható Akár 100%-os őszhaj fedés Az ILLUMINA COLOR szabadalmaztatott MICROLIGHT technológiájának köszönhetően megvédi a kutikulát, megőrzi annak sértetlenségét. Ez lehetővé teszi, hogy a fény áthatoljon rajta és belülről világítsa meg a haj színeit, bármilyen fényviszonyban. Az eredmény: „TÖKÉLETES FÉNY, MELY AZONNAL ELVARÁZSOLJA VENDÉGEINKET.

WELLA ILLUMINA COLOR HAJFESTÉKEKWELLA ILLUMINA COLOR HAJFESTÉKEKWELLA ILLUMINA COLOR HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF ESSENSITY HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF ESSENSITY HAJFESTÉKEK
Az ESSENSITY tartós ammóniamentes olaj-krémhajfetékek természetes fényt, intenzív színeket, 100% -ig terjedő őszhajfedést és 3-4 színmélységig terjedő világosítást biztosítanak. A hajszínváltoztatás közben stabilizálja a haj szerkezetét az egészséges kinézetű színeredményért és segít védeni a hajat a káros külső hatásoktól a hosszantartó színekért és termeszetes fényért. A Phytolipid technológia növényi alapú olaj és organikus szőlőmag olaj kivonat együttes kombinációja használja, ami haj azonos lipideket tartalmaz. A lipidek visszaépítik a haj szerkezetét és növelik a festékpigmentek hajszínező teljesítményét. Mentes az alábbiaktól: ammónia, mesterséges illatanyagok, szilikonok, paraffin és ásványi olajok.

SCHWARZKOPF ESSENSITY HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF ESSENSITY HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF ESSENSITY HAJFESTÉKEK

WELLA KOLESTON PERFECT INNOSENSE HAJFESTÉKEK

WELLA KOLESTON PERFECT INNOSENSE HAJFESTÉKEK
SZÍN & EGÉSZSÉG & BIZTONSÁG - Kéz a kézben. Az Innosense hajfesték ECARF ***** minősítéssel rendelkezik (Európai Allergiakutató Központ). A Wella Professionals megoldást nyújt azon vendégek részére, akiknek bármilyen irritáció, viszkető, kellemetlen érzés lép fel a hajfestési folyamat során. Az ammóniamentes hajfestékekkel szemben a ME+ technológiának köszönhetően a Koleston Perfect Innosense hajfesték esetében nem kell kompromisszumot kötni színeredmény, őszhaj-fedés és színtartósságot illetően, hiszen az Innosense hajfesték a Koleston Perfect által nyújtott kiváló eredményeket kínálja. A ME+ technológia lényege, hogy a módosított festékmolekulának köszönhetően az allergia kialakulásának esélye lényegesen lecsökken. Az Innosense hajfestéket ajánljuk az egészségtudatosan élő vendégek részére, akik nagy figyelmet fordítanak egészségük megőrzésére.

WELLA KOLESTON PERFECT INNOSENSE HAJFESTÉKEKWELLA KOLESTON PERFECT INNOSENSE HAJFESTÉKEKWELLA KOLESTON PERFECT INNOSENSE HAJFESTÉKEK

STELLA VITACOLOR LUX HAJFESTÉKEK

STELLA VITACOLOR LUX HAJFESTÉKEK
"A hajfestékek új generációja" Mikropigment technológiával * ammóniaszegény tartalommal * 100ml kiszerelésben A STELLA Zrt. által felkért kutató-fejlesztő csoport megalkotta az évszázad új generációs hajfestékét.Gazdag színvilág * Magasfokú ápoló hatás * Tökéletes őszhajfedés * Legújabb technológia – alacsony ammónia tartalom - hajvédelem A legújabb technológiai fejlesztések eredménye, a hajvédő kímélő formula, a mikropigment technológia és az alacsony ammónia tartalom (0,8 - 1% szupervilágosítók esetén 1, 5%) melyek együttesen garantálják az ősz haj fedését, a haj maximális védelmét, az egyenletesen csillogó színárnyalatokat, prémium minőségű maximális eredményt biztosítva.

STELLA VITACOLOR LUX HAJFESTÉKEKSTELLA VITACOLOR LUX HAJFESTÉKEKSTELLA VITACOLOR LUX HAJFESTÉKEK

KALLOS COLORS HAJFESTÉKEK

KALLOS COLORS HAJFESTÉKEK
Természetes, tartós színhatást biztosít. Tökéletesen fedi az ősz hajszálakat.B-5 provitamin és növényi kivonat tartalma kíméletes kezelést tesz lehetővé. Gazdag színválasztékban, számos színárnyalattal kapható

KALLOS COLORS HAJFESTÉKEKKALLOS COLORS HAJFESTÉKEKKALLOS COLORS HAJFESTÉKEK

KALLOS GLOW HAJFESTÉKEK

KALLOS GLOW HAJFESTÉKEK
Professzionális minőségű tartós krémhajfesték innovatív Keratin és C-vitamin komplex formulával, mely ragyogó, életteli, természetes színárnyalatot valamint tökéletes őszhaj fedést biztosít. Keratin hatóanyaga, mint a haj fő alkotó eleme, beépül a haj szerkezetébe és helyreállítja a roncsolt hajszálakat. Megóvja a festett hajat a káros környezeti hatásokkal szemben. Eredménye egészséges, táplált, fényes haj. A C-vitamin különleges antioxidáns hatásának köszönhetően tökéletes védelmet és kondicionálást biztosít a fejbőr számára. Cseppmentes krém formula mélyen behatol a hajszálakba, így biztosítva az egyenletes, ragyogó színárnyalatokat. Hosszantartó, intenzív, ragyogó hajszínt eredményez.

KALLOS GLOW HAJFESTÉKEKKALLOS GLOW HAJFESTÉKEKKALLOS GLOW HAJFESTÉKEK

KJMN HAJFESTÉKEK

KJMN HAJFESTÉKEK
Professzionális krémhajfesték új generációs formulával, válogatott összetevőkből. Argánolaj és keratin hatóanyagainak köszönhetően optimális védelmet nyújt a fejbőr és a hajszálak számára. Természetes, ragyogó színárnyalatok. Tökéletes őszhaj fedés. Rendkívüli színmegtartó képesség.

KJMN HAJFESTÉKEKKJMN HAJFESTÉKEKKJMN HAJFESTÉKEK

LOREAL MAJIREL HAJFESTÉKEK

LOREAL MAJIREL HAJFESTÉKEK
Egyedülálló, csúcsminőségű oxidációs Majirel krémhajfesték, mely páratlan ápoló hatóanyagainak– az Incell és Ionéne G™ molekuláknak- köszönhetően teljes egészében kívül- belül regenerálja a hajrostot. A festésről festésre megerősödött, valamint a külső hatásokkal szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek. 3 tónusnyi világosítást tesz lehetővé. Eredmény: mély, telt életteli és hosszantartó, egységes színek, gazdag színválaszték, szuper ragyogás, 100% ősz haj fedés és selymesen puha haj. Alkalmazása: Keverési arány: 50ml Majirel hajfesték + 75ml 6%-os vagy 9%-os Oxydant(1:1,5). Felvitel: száraz, nem megmosott hajra. Hatóidő: 35 perc. A hatóidő letelte után gondosan emulgeáljunk, nagyon alaposan öblítsük ki a hajat, majd színrögzítő samponnal mossuk meg. Hőhatást ne alkalmazzunk!

LOREAL MAJIREL HAJFESTÉKEKLOREAL MAJIREL HAJFESTÉKEKLOREAL MAJIREL HAJFESTÉKEK

SUBRINA UNIQUE HAJFESTÉKEK

SUBRINA UNIQUE HAJFESTÉKEK
Tartós kérmhajfesték értékes argánolajjal dúsítva, 110 színárnyalat mely nem tartalmaz parabént, szilikon olajat, paraffint és 100%-ban fedi az ősz hajat. Kíméletes hajfestést, hosszantartó színintenzitást, csillogóan fényes hajat biztosít, még a nehezen kezelhető hajak esetében is. ARGÁNOLAJ: Az argánolaj egy természetes oxidáló, amely tökéletesíti és meghosszabbítja a szín stabilitását. Telítetlen savainak köszönhetően maximális védelmet biztosít a fejbőrnek és a haj kutikulájának. Előnyei: Hidratál - segít a haj nedvességtartalmát megőrizni. Újjáépít - helyreállítja a roncsolt hajak egészségét, egyenletessé,selymessé varázsolja és különleges csillogást biztosít a hajszállíknak. Erősít - rendbe hozza a haj kutikuláját,amely ezáltal erősebbé,fényesebbé és egészséges kinézetűvé válik. SHINE REFLECTION TECHNOLÓGIA - A színpigmentek a tökéletes, tiszta ragyogás molekuláival kombinálva Minden egyes hajszálon megtapadnak, és intenzív ragyogást biztosítanak a hajnak. A szín pigmentekkel kombinálva behatolnak a cortex-be, ezáltal sokkal ragyogóbb és tartósabb színeredmény érhető el.

SUBRINA UNIQUE HAJFESTÉKEKSUBRINA UNIQUE HAJFESTÉKEKSUBRINA UNIQUE HAJFESTÉKEK

WELLA KOLESTON PERFECT HAJFESTÉKEK

WELLA KOLESTON PERFECT HAJFESTÉKEK
A wella számrendszerben a színek a színmélység és a színárnyalat szerint kerülnek besorolásra.A perjeltől balra lévő szám határozza meg a színmélységet (2-12)és a perjeltől jobbra lévőszám pedig a színárnyalatot.A két szám kombinációja pontos besorolást tesz lehetővé. Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel! A valódi tökéletességéről ismert, intenzív és vibráló színt eredményező Koleston a legjobb minőségű összetevőinek és a rich blonde, natural, brown, red és special mix egyedi színválasztékának köszönheti sikerét - hogy a fodrászok teljesen szabadjára engedhessék kreativitásukat. Tökéletes, akár 100%-os ősz hajszál befedés, nagyszerű hajtőtől a hajvégekig elért egyenletességgel. Akár 25%-os kondicionáló összetevővel és lipidekkel a Tökéletes ápolási és gyengéd a hajhoz eredmény eléréséért. Akár 66%-kal több fény a kezeletlen hajhoz viszonyítva. A legjobb eredmény elérése érdekében mindig használd a Welloxon Perfect-tel együtt.

WELLA KOLESTON PERFECT HAJFESTÉKEKWELLA KOLESTON PERFECT HAJFESTÉKEKWELLA KOLESTON PERFECT HAJFESTÉKEK

IMPERITY SINGULARITY HAJFESTÉKEK

IMPERITY SINGULARITY HAJFESTÉKEK
Az IMPERITY COLORS egy új professzionális festékcsalád zöld tea kivonattal, búza- és mandula proteinnel, valamint B5 provitaminnal. - 13 sorozatban és 113 színben kapható - 100%-os õsz haj fedést biztosít - 4-5 árnyalat világosításra képes - Kiváló kopás állósággal rendelkezik - Maximális fényt, hosszan tartó színt és a haj védelmét biztosítja Egy új gyártási technológiával készül, amely lehetõvé teszi a haj számára, hogy az megfelelõ táplálás által visszanyerje fõ alkotóelemeit: a vizet, a proteineket és a zsírokat.

IMPERITY SINGULARITY HAJFESTÉKEKIMPERITY SINGULARITY HAJFESTÉKEKIMPERITY SINGULARITY HAJFESTÉKEK

REVLON REVLONISSIMO HAJFESTÉKEK

REVLON REVLONISSIMO HAJFESTÉKEK
Folyamatos fejlesztések a kiemelkedő minőség szolgálatában. Elsődleges hangsúly: a haj természetes szépségének életre keltése. A legújabb fejlesztések révén a hajfestés igazi szenvedéllyé válik az Ön számára is. A Revlon Professional bemutatja a NANO-MOLEKULÁRIS technológiát, mellyel megteremtette a festett haj számára is a tökéletes kondícionáltságot és a tükörsima ragyogást, mindezt irritációmentesen.

REVLON REVLONISSIMO HAJFESTÉKEKREVLON REVLONISSIMO HAJFESTÉKEKREVLON REVLONISSIMO HAJFESTÉKEK

ELGON MODA&STILING HAJFESTÉKEK

ELGON MODA&STILING HAJFESTÉKEK
Moda&Styling krémhajfesték Ez az Elgon klasszikus termékcsaládja, az egész világon a legismertebb a fodrászok körében, megbízható és tartós hajfestést bíztosít. Alacsony ammonia tartalmú, bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén krémhajfesték. Minimális ammonia tartalmú, lanolin alapú krém, könnyű bekeverni és felvinni a hajra, a hajat fényessé és puhává varázsolja. A CREAM MODA&STYLING krémhajfestékkel elérhető: - az ősz hajszálak tökéletes fedése - tökéletesen tiszteletben tartja a hajszerkezetet - a természetes hajszín - a mosással szemben ellenálló különösen tartós vörös színárnyalatok ELŐNYEI 86 árnyalat, melyek a következő családokba tartoznak: NATURALE | CENERE | DORATI | RAME | ROSSI |MOGANO | VIOLA | TERMÉSZETES | HAMVAS | ARANY | RÉZ | VÖRÖS | MAHAGÓNI | VIOLA | 0/0. Kizárólagosan Elgon formula, növeli a festék világosító hatását, egyenletessé teszi a hajszínt és a vörös árnyalatok közötti határokat, elősegíti a jó fedést még a nehéz hajak esetében is. Természetes színek Feketétől platina szőkéig 1-től 10-ig 1: fekete, 3: sötét barna, 4: barna, 5: világos barna, 6: sötét szőke, 7: szőke, 8: világos szőke, 9: extra világos szőke, 10: platina szőke Használata: Keverési arány 1:1 extra szőke:1:2 Hatóidő : 45 perc extra szőke: 50 perc Kiszerelés Egy doboz tartalma 125 ml tubusban = 2 adag

ELGON MODA&STILING HAJFESTÉKEKELGON MODA&STILING HAJFESTÉKEKELGON MODA&STILING HAJFESTÉKEK

LOREAL INOA HAJFESTÉKEK

LOREAL INOA HAJFESTÉKEK
INOA Oxidációs hajfesték ammónia nélkül. 3 árnyalat világosítására képes 35 perces hatóidővel. 100%-ig fedi az ősz hajat. Könnyen kikeverhető, egyszerű a felvitele. Illatmentes. Optimális védelmet nyújt a hajszálnak és a fejbőrnek. Az eredmény fényes, egészséges, hosszan tartó hajszín. Az INOA-val búcsút mondhatunk a hajfestékek kellemetlen ammóniaszagának, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajfestést mind a fodrász, mind a vendég számára. Nincs többé szúrós szag, ami irritálja az orrot és a szemet. A fejbőrön korábban érzékelt irritáció és égető érzés is megszűnik. Az ammóniamentes INOA-val a hajszál ugyanolyan selymesen sima, mint a hajfestést megelőzően.*** Mindemellett, az INOA egyedi textúrája egy luxus ápolókréméhez hasonlítható leginkább. Kiszerelés: 60g.

LOREAL INOA HAJFESTÉKEKLOREAL INOA HAJFESTÉKEKLOREAL INOA HAJFESTÉKEK

LOREAL LUOCOLOR HAJFESTÉKEK

LOREAL LUOCOLOR HAJFESTÉKEK
Frissesség, trendi divat Friss színek Színjátszó árnyalatok Könnyed csillogás Trendi divat A Luocolor nő energikus, mindig ragyog. Élénk, sokoldalú, elragadó egyéniség. Kedvessége, pozitív kisugárzása megkapó. Imádja a legújabb trendeket és a csillogást. Szereti a könnyed anyagokat, a selymet, az organzát. Az élénk, friss színekhez vonzódik. Sminkje könnyed és csillogó, hajszíne színjátszó és fényes. Hajfesték a színjátszó, üde színekért. Intenzív ápolás, szikrázó fény, a haj festésről festésre ragyogóbb! Egyedülálló Nutrishine-technológia a fokozott csillogásért. Hetven százalékos ősz haj fedés. A természetes haj heterogén. A LUOCOLOR-ral a színeredmény heterogén, háromdimenziós hatású. PROTECT SHINE fénypolimer: Ápolja és védi a hajszál belső szerkezetét a hajfestés során. REFLECT SHINE fénypolimer: Lesimítja a hajszál felületét, és fényesen csillogóvá varázsolja. SZŐLŐMAGOLAJ: Fokozza az ápolást és a fényhatást.

LOREAL LUOCOLOR HAJFESTÉKEKLOREAL LUOCOLOR HAJFESTÉKEKLOREAL LUOCOLOR HAJFESTÉKEK

LISAP DIAPASON HAJFESTÉKEK

LISAP DIAPASON HAJFESTÉKEK
A hajfestés szakértőinek tartós hajfestéke, amely kitűnő és egységes fedőképességgel rendelkezik. Nagyon jó színtartósság, könnyen keverhető és felhordható állag jellemzi. Tökéletesen fedi a 100%-ban ősz hajszálakat és csillogó fényt ad a hajnak.

LISAP DIAPASON HAJFESTÉKEKLISAP DIAPASON HAJFESTÉKEKLISAP DIAPASON HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF INDOLA HAJFESTÉKEK

SCHWARZKOPF INDOLA HAJFESTÉKEK
Az intelligens olajos Color-Double-Bond Technológiának köszönhetően felerősíti a festék molekulákat, hogy megakadályozza a hajszín fakulását.Az értékes olajos közegnek köszönhetően simítja a hajat és extra fényt ad neki.Maximálisan megbízható, kiemelkedően szép színeredmények. Koncentrált mikro-pigmentek hatolnak be a hajszerkezet legmélyére.Gyorsan kikeverhető és felvihető a könnyű használatért.

SCHWARZKOPF INDOLA HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF INDOLA HAJFESTÉKEKSCHWARZKOPF INDOLA HAJFESTÉKEK

VITALITYS ART COLOR HAJFESTÉKEK

VITALITYS ART COLOR HAJFESTÉKEK
102 árnyalatban, egyedülálló, szezononként trendszínekkel bővülő választékkal. Kettős hatás a festék csúcstechnológiájának és az ART Oil védelmének együttes hatásával. Alacsony ammónia tartalommal. 100%-os őszhaj fedéssel, hosszan tartó hatással és magas stabilitással. A piacon kapható legtöbb márkával ellentétben a Vitality’s nem az erős vegyszerekkel, hanem laboratóriumban fejlesztett, kíméletes összetevőkkel és növényi hatóanyagokkal éri el a tökéletes végeredményt. A ragyogó fényt és a színek élénkségét az olyan gyógynövénykivonatok biztosítják mint az olíva olaj, a jojoba olaj, a rizs kivonat és esszenciális olajak kombinációja. Természetes összetevőket és hatóanyagokat kombináltak a magas pigment tartalommal, így növelték az színek élénkségét és ezzel egy időben biztosították a haj és a fejbőr védelmét. Minden tubus festék mellett található egy kis tasak, benne az aranyat érő, védő formulával rendelkező, tápláló olajjal, mely óvja a hajat festés közben, és még magasabb fényt garantál. A maximális védelemért többek között a népgyógyászatban is használt kamilla, hársfa, valamint körömvirág kivonatok felelnek. Az agresszív vegyszerek elhagyásának illetve csökkentésének köszönhetően az Art festékek egyedülálló illata kellemessé teszi a hajfestést. Laboratóriumban fejlesztett összetételének hála a pigmentek mélyen, de kíméletesen épülnek be a hajba, így a színek tartóssága és fénye örömmé varázsolja a frizura viselését minden nap.

VITALITYS ART COLOR HAJFESTÉKEKVITALITYS ART COLOR HAJFESTÉKEKVITALITYS ART COLOR HAJFESTÉKEK

KALLOS PRESTIGE HAJFESTÉKEK

KALLOS PRESTIGE HAJFESTÉKEK
Tartós, csillogó, természetes hajszínt biztosít, az ősz hajszálakat tökéletesen fedi. Csökkentett ammónium-hidroxid tartalma kíméletes kezelést tesz lehetővé. Színmegtartó képessége kiváló, ellenáll a káros környezetei hatásoknak. 6 tónusnyi világosítást tesz lehetővé. Csak professzionális felhasználásra!

KALLOS PRESTIGE HAJFESTÉKEKKALLOS PRESTIGE HAJFESTÉKEKKALLOS PRESTIGE HAJFESTÉKEK

ELGON DOLCE AMMONIAMENTES HAJFESTÉKEK

ELGON DOLCE AMMONIAMENTES HAJFESTÉKEK
Color Dolce egy teljesen ammonia mentes tartós hajfesték, amely a klasszikus hajfestés összes előnyét magában hordozza. A legmegfelelőbb hajfesték az érzékeny, problémás fejbőrűek számára, vagy azoknak akik teljes biztonsággal akarják megközelíteni a kozmetikai hajfestést.

ELGON DOLCE AMMONIAMENTES HAJFESTÉKEKELGON DOLCE AMMONIAMENTES HAJFESTÉKEKELGON DOLCE AMMONIAMENTES HAJFESTÉKEK


 

 

Szépségápolás facebook
webáruház hozzászólások   webáruház hozzászólások

hozzászólásokwebáruház üzenőfal   webáruház üzenőfal

üzenőfal


webáruház Elejérewebáruház Visszawebáruház Következőwebáruház Végére

Szia!! Revlon 6.34HC festéket szeretnék, ez olyan sötét gesztenyebarna árnyalat ugye? Milyen oxi kellene hozzá? Előre is köszönöm!!!

Szép napot! Érdeklődni szeretnék, hogy egy kopottabb vöröses festett hajat, ami elég sötét, befogna e ilyen szép intenzívre például a Subrina 8/5? Vagy a 7/5? Esetleg
magasabb százalékú oxival? Köszönöm előre is a választ! Bia
Szépségklinika 11:17: Szia! A Subrina 7/6 hajfesték. Parabén mentes, keverési arány 1:1 .
Sziasztok Érdeklődnék a Subrina 7/6 az festék vagy csak szinező?Ilyet szeretnék de festékbe ötleteket szívesen fogadok.
üdvözlöm.Rendelem egy Affixhajhabot,de még nem kaptam visszaigazolást..mikorra várható a szállitása? Köszönöm..

Csak most vettem észre,hogy nyertem,de már elmúlt 6 óra
Szépségklinika 19:28: Szia! Dia elődívó 9 vol
Sziasztok! Segítséget kérnék hogy a Dialight 9.01-es színezőhöz milyen oxi lenne a megfelelő? Előre is köszönöm!
Van külföldre is szállítás . Csomag méretétől, súlyától függ milyen árban. Kérlek tedd a kosárba a terméket, és felvesszük a kapcsolatot veled.
Tisztelt Cim,

Rövid keresés után találtam Cimetekre!
Elektromos Kozmeikai Kezelöszkre lenne szüksgem!
Krdsem-Deutschlandba szállitantok vagy sem!
Egy Kezelöszk 364.300Ft felelne meg számomra!
Válaszotokat elöre köszönöm!

webáruház Elejérewebáruház Visszawebáruház Következőwebáruház Végére


webáruház Új videók   webáruház Új videók

Új videókwebáruház Nagyker   webáruház Nagyker

Nagyker


Kozmetika, szépségszalon, fodrász, illetve fodrászkellék viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

babaúszás debrecen
ránctalanító párna

 

Webáruház készítés
Fodrász kellék Fodrász kozmetikus műköröm műköröm építés, pedikűr smink kellékek kozmetikumok manikűr, parfümök borotvák olló hajszárító hajápoló szépségszalon bútorok berendezések, harangvölgyi szérum mágneses ékszer hajfesték fésű hajkefe hajnyíró villanyborotva ár, fazonigazító szakállvágó köröm díszítés kézápolás körömápoló körömlakk Google+

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: HAJFESTÉKEK - webáruház